Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη μέση του δρόμου στην Αλικαρνασσό του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όταν ο ανιψιός επισκέφτηκε το σπίτι του θείου, πριν προλάβει καλά - καλά να μπει μέσα στο σπίτι, ο μανιασμένος θείος όρμησε στον ανιψιό του και τον ξυλοφόρτωσε χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι και στο σώμα. Πρόκειται για έναν 61χρονο και έναν 29χρονο με τους δύο άνδρες να φαίνεται πως παρά τη συγγενική σχέση τους είχαν... προηγούμενα.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος έβαζε το χέρι του μέσα στο μαγιό μου» - Συγκλονιστική κατάθεση 19χρονου

Οι γείτονες που έγιναν μάρτυρες του δραματικού περιστατικού κάλεσαν την Άμεση Δράση η οποία έφθασε στο σημείο και συνέλαβε τον 61χρονο ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Παράλληλα διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, καθώς ευτυχώς δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Η αστυνομία ερευνά τους λόγους για τους οποίους ο θείος επιτέθηκε στον ανιψιό του σε αυτό το θερμό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA