Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια από τον Ηλία Μίχο και τον οίκο ανοχής, όπου φέρεται να πήγαινε το θύμα του ο 53χρονος επιχειρηματίας, φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την ανήλικη, ακόμα μια γυναίκα «καίει» με την κατάθεσή της τον Μίχο, αφού είναι εκείνη που μίσθωνε το ακίνητο και δίνει νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην έρευνα. Μάλιστα, η 12χρονη φέρεται να έχει επιβεβαιώσει στις Αρχές, στην τρίτη της κατάθεση, ότι ο Μίχος την οδηγούσε σε ραντεβού σε συγκεκριμένο οίκο ανοχής στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ η γυναίκα αποκάλυψε και το πρόσωπο που διαχειρίζεται τον οίκο ανοχής.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Σε κομβικό σημείο οι έρευνες των Αρχών - Στο μικροσκόπιο 4 άτομα

«Τον Μάιο του 2022 πήγα στο Studio για να πάρω το ενοίκιο των 300 ευρώ και τότε είδα έναν άντρα να βγαίνει από τον οίκο. Μετά από λίγο βγήκε μία κοπέλα, η οποία μου φάνηκε πολύ κάτω των 18 ετών και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Οταν είδα στην τηλεόραση τον Μίχο, ήμουν σίγουρη ότι είναι αυτός ο άνδρας που είδα τον περασμένο Μάιο να βγαίνει από τον οίκο ανοχής. Ο Μίχος μόλις με είδε στα δικαστήρια "πάγωσε"», φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα. Σύμφωνα με την ίδια, το Studio εδώ και 6 χρόνια το εκμεταλλεύεται ένα άτομο με το όνομα Β., ο οποίος και το διαχειρίζεται.

Το πρόσωπο «κλειδί» στον οίκο ανοχής

Η 12χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ο Μίχος στον οίκο ανοχής χτυπούσε το κουδούνι και του άνοιγε ένας άνδρας. Το κορίτσι τον περιέγραψε, ενώ μετέφερε και τα λόγια του συγκεκριμένου άντρα στον Μίχο: «Τι κάνεις ρε, αυτή είναι μικρή και θα μπλέξουμε», φέρεται να του είχε είπε. Οι αστυνομικοί κάλεσαν για καταθέσεις τις γυναίκες που δουλεύουν στον οίκο ανοχής. Από τα όσα έχουν πει προκύπτει ότι ο 53χρονος είχε πάρει όλα τα μέτρα για να μην μπορέσει να δει κανείς το κορίτσι, εκτός από τον άντρα που περιέγραψε το παιδί.

«Ποτέ καμία από εμάς δεν έχει δει κορίτσι»

«Όλες συζητήσαμε το θέμα όταν το είδαμε στις ειδήσεις. Μιλήσαμε και για το κορίτσι. Ποτέ καμία από εμάς δεν έχει δει κορίτσι τόσο μικρό να μπαίνει μέσα σε οίκο. Εμείς ζητάμε ταυτότητα όταν βλέπουμε κορίτσια που μοιάζουν πιο μικρά. Στο σαλόνι, όταν μπαίνει κάποιος, υπάρχει κάποια γυναίκα που κάνει υπηρεσία και βλέπει ποιος μπαίνει», ισχυρίζεται ιερόδουλη.

Το κορίτσι στην κατάθεσή του περιέγραψε ασύλληπτες καταστάσεις σε σχέση με τους πελάτες και τον οίκο ανοχής: 

Ερώτηση: Ήξερες ότι θα πάτε εκεί;

12χρονη: Μου το έλεγε (σ.σ Μίχος ). 

Ερώτηση: Πώς σου το έλεγε;

12χρονη: Ότι θα πάμε στο μ...

Ερώτηση: Τι σου είχε πει;

12χρονη: Ότι θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες.

Ερώτηση: Είχες βρεθεί με κάποιους μέσα στο αυτοκίνητο και μετά πήγατε στον οίκο ανοχής;

Έρχονται συλλήψεις και για το live streaming

Για όσους δεν ήθελαν απευθείας επαφές με τη 12χρονη, αλλά επιθυμούσαν να δουν τους βιασμούς της, ο Μίχος είχε άλλη λύση! Άνοιγε επικοινωνία μέσω skype ή messenger και έστελνε live γυμνά βίντεο του κοριτσιού ή ακόμη τους έκανε και μετάδοση live streaming πληρώνοντας φυσικά κάτι παραπάνω για την υπηρεσία αυτή. Ο φάκελος με τα ονόματα των ατόμων που «αγόρασαν» από τον Μίχο πορνογραφικό υλικό μέσω live streaming βρίσκεται ήδη στα χέρια της ανακρίτριας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα νέα εντάλματα σύλληψης. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA