Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια πολύ σοβαρή περιπέτεια βίωσε ένα μικρό παιδί, το οποίο ενώ βρισκόταν σε ΚΔΑΠ στο Βόλο, διέλαθε της προσοχής της υπεύθυνης παιδαγωγού και βγήκε στο δρόμο! Σαν να μην έφτανε αυτό, το παιδάκι βρήκε στο διάβα του ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο. Ανοιξε λοιπόν την πόρτα, μπήκε μέσα για να παίξει και... χάθηκε από προσώπου Γης! Αμεσα σήμανε συναγερμός και ύστερα από αναζητήσεις το παιδί βρέθηκε σώο, όταν πήγε ο ιδιοκτήτης του να το πάρει για να φύγει!

Το συμβάν έλαβε χώρα χθες (21/11) απογευματινές ώρες και η αστυνομία που έσπευσε στο συμβάν, καθώς κλήθηκε από τους ανθρώπους του ΚΔΑΠ, που δήλωσαν την εξαφάνιση, συνέλαβε την υπεύθυνη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το μικρό αγοράκι εντοπίστηκε από τον πολίτη εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο δεν ήταν κλειδωμένο και σε κοντινή απόσταση από την εγκατάσταση του χώρου. Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενημερώθηκαν οι γονείς του ανήλικου οι οποίοι το παρέλαβαν, χωρίς οι ίδιοι να επιθυμούν την ποινική δίωξη της προαναφερόμενης υπεύθυνης. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA