Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον 50 προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν σε νέα επιχείρηση της Αστυνομίας στα προσφυγικά επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εντοπίστηκε ο 27χρονος που φέρεται να προχώρησε στην εμπρηστική επίθεση στη Real. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, άτομα πετούσαν πέτρες από τις ταράτσες των κτιρίων και είναι αλληλέγγυοι στον συλληφθέντα. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν και σε προσαγωγή ενός φωτορεπόρτερ. 

Διαβάστε ακόμα: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Προσφυγικά στην Αλεξάνδρας

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα social media, έκανε γνωστή τη σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου έπειτα από αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κοντά στη ΓΑΔΑ.

Πρόκειται για 27χρονο ημεδαπό ο οποίος φέρεται ως εμπλεκόμενος σε εμπρηστικές επιθέσεις και άλλα αδικήματα. Η επιχείρηση έγινε προς αναζήτηση του εν λόγω ατόμου το οποίο εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση για τη διερεύνηση τυχόν άλλων έκνομων ενεργειών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA