Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες αντιδράσεις του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας γύρω από τις ασύλληπτες καταγγελίες που γίνονται τόσο εναντίον τους, όσο και γενικότερα για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κιβωτού του Κόσμου, έφερε στην επιφάνεια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Την ώρα που ο ιδρυτής και εμπνευστής της Οργάνωσης, αλλά και η πρώην πρόεδρος τους έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, οι ίδιοι μέσω στενών συνεργατών τους γνωστοποίησαν πως οι δυο τους φιλοξενούνται σε σπίτι στελέχους της δομής προκειμένου να ηρεμήσουν και να μην πάρουν αποφάσεις εν θερμώ! Το περιβάλλον του λέει στο ekklisiaonline.gr πως «φοβόμαστε και για τα χειρότερα από την ψυχολογική κατάσταση του πατέρα Αντωνίου»!

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: «Καίγαμε βουνά από ρούχα, με έβαλαν 9 μήνες απομόνωση» - Νέα καταγγελία σοκ από πρώην τρόφιμο

Οταν όμως, τους ρωτούν πώς γίνεται να υπάρχουν τόσες καταγγελίες εναντίον τους από παιδιά και πρώην τρόφιμους, ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να απαντά: «Δεν είναι δυνατόν να έγιναν όλα αυτά. Δεν κάναμε ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε όλα αυτά για εμένα;». 

Τετραμελής ομάδα έμπειρων νομικών

Παράλληλα, η πρεσβυτέρα έχει αναλάβει να «τρέξει» το κομμάτι της νομικής εκπροσώπησης τόσο της ίδιας, όσο και του πατέρα Αντωνίου, καθώς είναι βέβαιο πως θα κληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα να καταθέσουν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, αυτή τη στιγμή έχει ήδη επέλθει συμφωνία με πολύ γνωστό δικηγόρο που θα εκπροσωπήσει το ζεύγος, ενώ μέχρι αύριο άλλοι 3 ιδιαίτερα επιφανείς και έμπειροι νομικοί θα προστεθούν στη νομική ομάδα τους!

Μάλιστα, όπως φέρεται να απαντά η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή «...για ολες τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος μας, υπάρχουν απτές αποδείξεις και απαντήσεις. Για κάθε έναν από αυτούς που μας έχει καταγγείλει έχουμε κάνει χίλια καλά».

Υπό παρακολούθηση ψυχολόγου - Φοβούνται τα χειρότερα!

Οσο για τον πατέρα Αντώνιο που όπως λέγεται έχει κλειστεί σε ένα δωμάτιο χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά και χωρίς τηλεόραση ώστε να μην ενημερώνεται για τις καταγγελίες εναναντίον του, ο ίδιος φέρεται να παρακολουθείται από ψυχολόγο, έχει ολιγόλεπτες συνομιλίες μέσα στην ημέρα με την πρεσβυτέρα και δίνει μία και μοναδική εξήγηση για όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες κατά του ίδιου και του έργου του στην Κιβωτό του Κόσμου:

«Υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα πίσω από όλα αυτά». Σύμφωνα με το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου, κάποιοι σε πολύ υψηλές πολιτικές θέσεις ήθελαν να βγάλουν από τη μέση τον ίδιο και την πρεσβυτέρα και το πέτυχαν.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA