Υπό τους ήχους κλασικής μουσικής και με αρωματικά φυτά σιτίζονται τα ζώα σε μία από τις πιο πρότυπες κτηνοτροφικές μονάδες της χώρας που παράγουν μοσχαρίσιο κρέας στο Μακροχώρι Ημαθίας. Ο συγκεκριμένος τρόπος σίτισης των βοοειδών γίνεται εξασφαλίζει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, την καλή ποιότητα του κρέατος.
Διαβάστε ακόμα: Κίνα: Λύθηκε το μυστήριο με τα πρόβατα που έκαναν κύκλους - Τι αναφέρει επιστήμονας
Ο νομός Ημαθίας καλύπτει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς σε προμήθεια βόειου κρέατος που μαζί με την παραγωγή ροδακίνου θεωρούνται η κορωνίδα της τοπικής οικονομίας. Η κτηνοτροφική μονάδα από την Ημαθία έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κατατάσσεται σε μία από τις 50 καλύτερες ευρωπαϊκές μονάδες και επόμενος στόχος είναι η δημιουργία μονάδας μεταποίησης.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.