Μενού
peripoliko
Περιπολικό | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο μιας σπείρας διαρρηκτών βρέθηκε μια μονοκατοικία στο Μάτι, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού ξηλώνοντας ένα παράθυρο στο ισόγειο, ωστόσο δεν περίμεναν να συναντήσουν κανέναν εντός. Όμως στο εσωτερικό του σπιτιού βρισκόταν η οικιακή βοηθός, την οποία οι δράστες την έδεσαν προκειμένου να δράσουν ανενόχλητοι. Οι δράστες έμειναν στο σπίτι για περίπου 4 ώρες, μεταφέροντας μάλιστα την οικιακή βοηθό από δωμάτιο σε δωμάτιο, για να κάνουν πιο εύκολη τη «δουλειά» τους.

Αποτέλεσμα ήταν να φύγουν από το σπίτι έχοντας πάρει έργα τέχνης μεγάλης χρηματικής αξίας. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρισκόταν στο εξωτερικό, όταν έγινε το συμβάν και ειδοποιήθηκε για τη διάρρηξη και επέστρεψε. «Εμείς ήμασταν στο εξωτερικό και μας ειδοποίησαν ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι, γυρίσαμε και βρήκαμε το σπίτι αναστατωμένο. Λείπουν πολλά πράγματα από το σπίτι» τόνισε μιλώντας στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA