ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/11/2022 15:19

Παύλος Χαϊκάλης: «Με την αστρολογία κάνω το βίτσιο μου, δεν πληρώνομαι»

«Δεν ασκώ επαγγελματικά την αστρολογία, το σάιτ αυτό δεν είναι δικό μου, απλώς ένας φίλος μου - Αυτό που κάνω είναι πνευματικό έργο για μένα, δεν πληρώνομαι» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης για την ενασχόλησή του με την αστρολογία - Οι εξηγήσεις για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παύλος Χαϊκάλης: «Με την αστρολογία κάνω το βίτσιο μου, δεν πληρώνομαι»
Παύλος Χαϊκάλης (Πηγή: NDP)
Ανάγνωση:

«Αυτό που κάνω είναι πνευματικό έργο για μένα, δεν πληρώνομαι» δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας για την ενασχόλησή του με την αστρολογία, μετά τον σάλο που ξέσπασε για όσα είπε για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. «Οι μέρες είναι μία χαρά, πάντα είναι μία χαρά, αρκεί να τις βλέπουμε και να τις καταλαβαίνουμε. Να αισθανόμαστε το θείο δώρο της ζωής. Άμα κάποιος δεν εξηγεί κάτι, η φυσιολογική αντίδραση είναι να πούμε “συγγνώμη δε το κατάλαβα, μου το ξαναεξηγείς;”. Εάν αρχίζεις να βρίζεις και μετά να λες “α αυτό εννοούσες” είναι πια αργά. Το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων δεν είναι το ίδιο. Η βασική μου αρχή είναι ότι φταίμε πάντα εμείς οι ίδιοι. Καμιά φορά, όπως το αντιλαμβάνεται κάποιος, μπορεί να είναι σκόπιμο μπορεί και όχι, είναι θέμα κατανόησης. Το θέμα είναι η πρόθεση, το πώς το λέει κάποιος» είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» και πρόσθεσε: «Θα είμαι έναν χρόνο ακόμα στην απομόνωση. Το ξέρω. Ο χάρτης μου, μού λέει ότι θα είμαι ένα χρόνο ακόμα στην απομόνωση».

Διαβάστε ακόμη: Drew Barrymore: «Σκότωσα τους δράκους μου», εξομολογείται για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ

Αναφορικά με την υπόθεση στα Σεπόλια και τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, σχολίασε: «Εγινε αναφορά ότι εγώ προσπαθούσα να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει έγκλημα. Εάν φτάνουμε σε σημείο να πιστεύουμε ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που σήμερα θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία τέτοια ενέργεια, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εάν δείτε όλο το βίντεο, η όλη ιστορία δεν έχει ειπωθεί έτσι. Οι τάσεις υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο μέσα σε κάθε ωροσκόπιο, το θέμα της διαχείρισης είναι διαφορετικό, δεν μπορεί να γίνεται κοπτοραπτική. Οι τάσεις που υπάρχουν σε κάθε άτομο τον οδηγούν σε μία εγκληματική συμπεριφορά ή αντίστοιχα σε μία συμπεριφορά αποφυγής».

Video Loading...

Σχετικά με την ενασχόλησή του με την αστρολογία, ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε: «Δεν ασκώ επαγγελματικά την αστρολογία, το σάιτ αυτό δεν είναι δικό μου, απλώς ένας φίλος μου, μου είπε ότι αυτές οι ιδέες που έχω, ότι η αστρολογία δεν είναι αυτό που έχει περάσει στην αντίληψη των ανθρώπων. Συνήθως συναντάμε έναν αστρολόγο και του λέμε το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας και τον ρωτάμε για τη ζωή μας. Αυτό είναι έγκλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Υπάρχει μία παράνοια με αυτό, άγνοια θα το χαρακτήριζα. Εγώ κάνω συνεδρίες τα χρήματα πάνε στο συγκεκριμένο σάιτ. Εγώ κάνω το βίτσιο μου με την αστρολογία, να επικοινωνήσω ότι η αστρολογία είναι κάτι άλλο, θέλω να βοηθήσω σε συμβουλευτικό επίπεδο τους ανθρώπους. Η αστρολογία δεν σου λέει τι να κάνεις. Σου δίνει συμβουλές για να βγεις από τα αδιέξοδά του».

Τέλος, όσον αφορά στον αστρολογικό χάρτη του, είπε: «Είδα ότι έχει εγκατάλειψη το θέατρο, το θέατρο πιέζεται και προετοιμαζόμουν για μία αλλαγή πλεύσης. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα ερχόταν αυτό που ήρθε. Δεν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή, και για ακόμη έναν χρόνο θα είμαι σε απομόνωση. Δεν θέλω να βγω στο θέατρο αυτή τη στιγμή δεν με αφορά. Εχω καταθέσει τα χαρτιά μου για σύνταξη. Δεν έρχομαι αντιμέτωπος με άλλους αστρολόγους δεν κάνω ανταγωνισμό. Αυτό που κάνω είναι πνευματικό έργο για μένα, δεν πληρώνομαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ ΣΕΠΟΛΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ