Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες για τη ΜΚΟ «Κιβωτό του Κόσμου» και όσα φέρεται να συνέβαιναν μέσα στις δομές της πίσω από κλειστές πόρτες. Οπως αναφέρουν μάλιστα πληροφορίες του Mega, φαίνεται να έχουν προκύψει ενδείξεις ότι τρεις τρόφιμοι των δομών της Κιβωτού έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, ενώ ανάμεσα σε αυτούς τους τρόφιμους μάλλον περιλαμβάνεται και ένα ανήλικο παιδί. Οι ενδείξεις αυτές, και όχι οι αποδείξεις ακόμα όπως σημειώθηκε στο ρεπορτάζ, βασίζονται στις καταθέσεις που έχουν δώσει τα τελευταία πέντε άτομα.

Παράλληλα, και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ενδελεχής έρευνα της οικονομικής Αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, αντίστοιχος έλεγχος έχει ξεκινήσει και στη δομή της ΜΚΟ στη Χίο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το νησί της Χίου σχεδόν στο σύνολό του βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου, καθώς το νησί είναι η γενέτειρά του και το πατρικό του σπίτι είναι στο κάστρο της πόλης. Ενδιαφέρον έχει μία επιστολή εργαζόμενης της δομής στη Χίο. Η υπάλληλος αυτή έχει σπουδάσει και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις παιδαγωγικές επιστήμες και σύμφωνα με την επιστολή της υποστηρίζει ότι εκπαιδεύτηκε για να μπει στη δομή της Χίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA