Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χάρος είχε στήσει καρτέρι στον 28χρονο αρχισμηνία που σκοτώθηκε προσπαθώντας να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της πεζογέφυρας Καλατράβα. Ο άτυχος νέος, έτρεχε για να προλάβει το λεωφορείο για να πάει στην υπηρεσία του στην Τανάγρα, κι επειδή θα το έχανε, προτίμησε να περάσει το δρόμο κι όχι να πάει από την πεζογέφυρα. Η απόφασή του αυτή, στάθηκε μοιραία, καθώς τον χτύπησε όχημα που κινείτο στο ρεύμα της καθόδου, τον πέταξε στο απέναντι ρεύμα, όπου εκεί τον παρέσυρε και δεύτερο όχημα με αποτέλεσμα να καταλήξει από τα βαρύτατα τραύματά του.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στην 114 Πτέρυγα Μάχης που υπηρετούσε όσο και στη γενέτειρά του, τον Βόλο. Με σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook, φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρετούν μην μπορώντας να πιστέψουν πόσο άδικα «έφυγε» ο νεαρός μηχανικός. «Οχι αγόρι μου όμορφο δεν μπορεί δεν μπορεί να ήσουν εσύ αυτός που άκουσα πρωί πρωί στις ειδήσεις, αχ αγοράκι μου χρυσό πόσο λυπάμαι λυπάμαι λυπάμαι. Πόσο άδικη η ζωή μα πόσο άδικη!», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια οικογενειακή φίλη ενώ ένας συνάδελφός του 28χρονου αναφέρει με πικρία «Γιατί πάντα τα καλύτερα παιδιά μας αφήνουν έτσι...» αναφέρει ένα από τα μηνύματα στο προφίλ του.

«Αδελφέ μου σε αγαπώ» γράφει ο αδελφός του Γιώργος, ενώ η μητέρα του έλεγε «Σκίστηκε ο ουρανός σήμερα, κι αγκάλιασε το παλικάρι μας. Aπλωσαν τα χέρια τους οι άγγελοι του Θεού και τον πήγαν Δίπλα του, στα δεξιά του Θρόνου Του. Πάψε γιέ μου... είναι χαρούμενος τώρα ο Αντρέας μας... αλήθεια είναι χαρούμενος». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA