Μενού
patir-antonios
Πατήρ Αντώνιος | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην αντεπίθεση φαίνεται πώς προσπαθεί να περάσει ο πατέρας Αντώνιος μετά από τον σάλο που έχει ξεσπάσει εναντίον του με φόντο τις καταγγελίες φρίκης που γίνονται καθημερινά για την Κιβωτό του Κόσμου. Ο ίδιος έστειλε αυτό το μήνυμα «αντεπίθεσης» μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, καθώς πέρα από την ισχυρή ομάδα νομικών που έχει αναλάβει την εκπροσώπησή του, αλλά και της πρεσβυτέρας, ουσιαστικά προανήγγειλε «σεισμό» από αποκαλύψεις που θα κάνει ο ίδιος σχετικά με την πλεκτάνη που έχουν στήσει κάποιοι εναντίον του. 

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Μυθική περιουσία με ακίνητα, δωρεές, αγορές και πωλήσεις σαν άλλη Real Estate

https://streamable.com/2odrza

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του του Star, ενώ πέρασαν 50 δικηγόροι από τη δομή για να αναλάβουν τελικά 3 από αυτούς... εγκρίθηκαν. Ελάχιστοι όμως μίλησαν με τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει: «Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του». Ωστόσο, οι νομικοί ζητούν στοιχεία για να μπορέσουν να αντικρούσουν τις κατηγορίες.

«Ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί και θα αναστηθεί»

Στο μεταξύ, τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντωνίου ρίχνουν ευθύνες σε κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή και θεωρούν ότι ο ιερέας ανεβαίνει Γολγοθά. «Ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί» λένε οι ίδιοι, κάποιοι εκ των οποίων ήταν και μέλη του πρώην Δ.Σ. Σημειώνεται ότι τις επαφές με τους δικηγόρους έκανε η πρεσβυτέρα και ο 34χρονος Ιρακινός διευθυντής της δομής, η οποία ισχυρίζεται: «Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».

Τι φοβούνται οι νομικοί για τον πατέρα Αντώνιο

Η αντεπίθεση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας σε όσους τους κατηγορούν θα αρχίσει με τα βαφτιστήρια που θα τονίζουν τα καλά που έχει κάνει η δομή. Ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, αν κληθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, τη νομική ομάδα δε φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις και θεωρούν ότι δεν θα σταθούν στο δικαστήριο. Η αγωνία τους είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο και τι θα δείξει αυτός. Και αυτό γιατί εάν εντοπίσουν οι έλεγχοι πάνω από 120.000 ευρώ σε υπεξαίρεση ή φοροδιαφυγή, τότε το αδίκημα θα είναι κακούργημα!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA