Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές τρόμου έζησε μια κοπέλα σε μονοκατοικία στον Γέρακα όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της. Το νεαρό κορίτσι κλειδώθηκε στο μπάνιο προκειμένου να γλιτώσει. Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της βράδυ, λίγο πριν τις 8. Εκείνη τους αντελήφθη και κλειδώθηκε στο μπάνιο από όπου τρομοκρατημένη έστελνε μηνύματα αγωνίας από το κινητό της στον πατέρα της, καθώς φοβόταν για τη ζωή της. Το θύμα μίλησε στο Star για τις ώρες αγωνίας που βίωσε: «Αισθανόμουν τρόμο και φόβο, ότι ήμουν μόνη και αβοήθητη. Άκουσα κάποιον να σπάει την πόρτα και μετά βήματα και φωνές. Αμέσως κλειδώθηκα στο μπάνιο για να μην καταφέρουν να μπουν μέσα».

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Ερχονται νέες καταθέσεις από πρόσωπα «κλειδιά» – Τι λένε οι νομικοί του πατέρα Αντωνίου

https://streamable.com/lowjw8

Οι δύο κακοποιοί μπήκαν στη μονοκατοικία στον Γέρακα παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα. Ο ένας από τους ληστές είχε ανέβει στη σοφίτα. Στη συνέχεια κατέβηκε κάτω και βρήκε τον άλλο ληστή και άρχισαν να ψάχνουν τα δωμάτια. Την ίδια στιγμή η κοπέλα μέσα στο μπάνιο προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία και τον πατέρα της. 

Τα μηνύματα που έστελνε συγκλονίζουν:

  • Έχουν μπει κλέφτες
  • Πάρτε τηλέφωνο τώρα. Πάρτε το 100
  • Θα πεθάνω
  • Είμαι στο μπάνιο κλειδωμένη

Σύμφωνα μάλιστα με τη μαρτυρία του πατέρα της κοπέλας, οι δράστες προσπάθησαν να παραβιάσουν την κλειδαριά και να μπουν μέσα στο μπάνιο όπου βρισκόταν η κόρη του. H ψύχραιμη αντίδραση του πατέρα που ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία αποδείχθηκε σωτήρια. Ο πατέρας αφού έλαβε τα μηνύματα της κόρης του ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε στο σημείο. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν τον έναν ληστή στη σκάλα, ενώ ο δεύτερος ληστής απομακρύνθηκε με αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμεναν οι συνεργοί του.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στα στενά του Γέρακα. Τελικά με κίνδυνο της ζωής τους οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν ακόμη έναν δράστη. Οι υπόλοιποι δύο διέφυγαν αφήνοντας τα κλοπιμαία μέσα στο όχημά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA