Μενού
peripoliko
Περοπολικό | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εντοπίστηκε ο οδηγός εμπλεκόμενου οχήματος σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη που είχε σημειωθεί πριν από τρεις και πλέον μήνες, το μεσημέρι της 12ης Σεπτεμβρίου, στη Λ. Κηφισού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό γυναίκας οδηγού και του ανήλικου παιδιού της. Σύμφωνα με την Αστυνομία το αυτοκίνητο που αναζητούνταν εντοπίστηκε μέσω βίντεο τις πρωινές ώρες στις 20 Νοεμβρίου στον Πειραιά και μάλιστα είχε εμφανή σημάδια από πρόσφατη επισκευή.

Διαβάστε ακόμη: Μετρό: Πώς η γραμμή 4 αλλάζει τον χάρτη - 53.000 αυτοκίνητα εκτός δρόμων

Μετά τη διενέργεια πλήρους τροχονομικού ελέγχου και διασταύρωσης των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού και ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο ως άνω οδηγός κλήθηκε και μετέβη στην έδρα του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, όπου αφού εξετάστηκε περαιτέρω, παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα. Μετά το ατύχημα οι Αρχές αναζητούσαν πληροφορίες αναφορικά με Ι.Χ.Ε. άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, λευκού χρώματος, τύπου σεντάν και παλαιότητας πέραν της δεκαετίας, για το οποίο διερευνούνταν η συμμετοχή–εμπλοκή του στο ατύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA