Μενού
  • Α-
  • Α+

Περισσότερα από 10 κιλά ηρωίνης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης ενώ συνελήφθησαν δυο άτομα τα οποία θεωρούνται μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για έναν 34χρονο και την 32χρονη σύζυγο του οι οποίοι είχαν ως ρόλο την παραλαβή των παράνομων ουσιών από την Αθήνα και την περαιτέρω μεταφορά και διακίνησή τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το ζευγάρι εντοπίστηκε σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στην περιοχή του Βόλου να επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν προκειμένου να ελεγχθούν. Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του οχήματός τους ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στα τοιχώματα εσωτερικά της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού δέκα δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 10 κιλών και 99 γραμμάριων και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν αμφότεροι για τις παράνομες συναλλαγές τους. Επιπλέον, στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA