Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο κόλπο χρησιμοποίησαν κλέφτες στη Θεσσαλονίκη για να αρπάξουν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο μιας ανυποψίαστης γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στην οδό Μητροπόλεως. Η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού, ωστόσο δύο άτομα κινούνται περίεργα γύρω από το όχημά της. Μόλις επιβιβάζεται σε αυτό, ο ένας χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος. Τότε η γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητο, νομίζοντας πως κάποιος την τράκαρε και εκείνη τη στιγμή ο συνεργός με αστραπιαίες κινήσεις αρπάζει την τσάντα από τη θέση του συνοδηγού.

Διαβάστε ακόμη: Δώρο ζωής από την αδικοχαμένη Εμμανουέλα - Η καρδιά της χτυπά πλέον σε 40χρονη μητέρα

«Βγήκε από το αυτοκίνητό της η γυναίκα γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ώστε να νομίζει πως κάποιος την τράκαρε», δήλωσε φιλικό πρόσωπο της οδηγού. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Λίγο παρακάτω από το σημείο της κλοπής βρέθηκαν η τσάντα και τα έγγραφα της γυναίκας, με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA