Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τελευταία πράξη του δράματος με τον χαμό της 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, θα γραφτεί σήμερα το πρωί, στις 11πμ, στα Χανιά. Στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανιών συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Έμμα που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Κάμερες κατέγραψαν τη ληστεία της 21χρονης την ώρα που ψυχορραγούσε

Οι συμφοιτητές της την αποχαιρέτησαν με μια σπαρακτική ανάρτηση στα Social Media: «Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποχαιρετά με βαθιά οδύνη την Εμμανουέλα Καρυωτάκη, φοιτήτρια του 3ου έτους του Τμήματος (...). Στη μνήμη της αδικοχαμένης φοιτήτριας θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Τμήματος και για αύριο Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές διαδικασίες», αναφέρεται σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Κτηνιατρικής, όπου φοιτούσε η 21χρονη.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvetmedauth%2Fposts%2Fpfbid023JBgu18YST1uBGbkfbHQ6Ah1dGdMKX3YpXmC2HHWQHKqftZJeYPax9T8N6EHkz2Zl&show_text=true&width=500

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, σήμερα Πέμπτη, «ημέρα της κηδείας της αδικοχαμένης Εμμανουέλας Καρυωτάκη, η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Χανίων θα παραμείνει κλειστή για το κοινό. Οι προγραμματισμένες θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών θα διενεργηθούν κανονικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA