Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε απίστευτες καταγγελίες για τις συνθήκες στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, προχώρησε μία μητέρα τα παιδιά της οποία φιλοξενούνταν εκεί. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως όταν έφυγαν τα παιδιά, δεν πήραν μαζί τους κανένα ρούχο, ενώ «τραβούσαν από την κόρη μου το φόρεμα που φορούσε και επειδή δεν το έβγαζε την χτυπούσαν στα χέρια και μετά έβαζαν πλαστελίνες πάνω στις πληγές». Στις δομές διέμεναν τόσο ο 8χρονος γιος της όσο και το κορίτσι της.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Μυστική καταγγελία κατά του πατρός Αντωνίου για ασέλγεια σε ανήλικο

H γυναίκα φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα όσα της μετέφεραν τα παιδιά της. «Τον γιο μου τον χτυπούσαν με μπουνιές στην πλάτη. Ηταν μία συγκεκριμένη παιδαγωγός που τον ξυλοκοπούσε. Μου είπαν τα παιδιά ότι τα χώριζαν σε συνεπειούχοι και μη συνεπειούχοι.». Μιλώντας για τις εργασίες-βασανιστήρια, αποκάλυψε ότι «οι γιοι μου σηκώνονταν από τις 6 το πρωί και δούλευαν στα χωράφια. Ο μεγάλος μου γιος δούλευε στα χωράφια 8 ώρες για 5 ευρώ».

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι οι γιοι της της ανέφεραν ότι το διαμέρισμα του Πάτερ ήταν κλειδωμένο και το επισκεπτόταν μόνο για διακοπές. Αποκάλυψε, μάλιστα, εμφανώς ταραγμένη, τα λόγια του μεγάλου γιου της για τις υπηρεσίες χαλάρωσης στον πατέρα Αντώνιο. «Ο μεγάλος μου γιος μου είπε ότι έκαναν μασάζ και έπλεναν τα πόδια του πατέρα Αντώνιου για να μην τα τιμωρήσει» ανέφερε συγκεκριμένα.

«Αρπαξαν την περιουσία της μητέρας μου και με διώχνουν από το σπίτι»

Την ίδια στιγμή μια νέα καταγγελία εκμετάλλευσης ήρθε στο φως από μία 28χρονη που μίλησε στον ΑΝΤ1. Οπως είπε, διατηρώντας την ανωνυμία της, δύο μήνες πριν πεθάνει η μητέρα της, έκανε μία διαθήκη στην οποία ανέφερε ότι την αποκληρώνει επειδή την χτυπούσε και της φερόταν βίαια και ως εκ τούτου άφηνε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της, δηλαδή δύο σπίτια, αυτοκίνητο και μηχανή, στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι, τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ότι, δεν υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία.

Οπως ανέφερε η 28χρονη, λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της, δύο άνδρες που δήλωσαν εξουσιοδοτημένοι από την πρεσβυτέρα, πήγαν στο σπίτι της, το έβγαλαν φωτογραφίες και της ανακοίνωσαν ότι, πρέπει να φύγει. Η ίδια, λέει ότι, κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της μητέρας της στο Θεαγένειο, στο πλάι της ήταν μονίμως μία ύποπτη νοσοκόμα, ο σύζυγος της οποίας ήταν συνταξιούχος δικηγόρος, ενώ στην «παρέα» υπήρχε και συμβολαιογράφος. Οπως είπε, υποπτεύεται κύκλωμα πίσω από τη διαχείριση της περιουσίας της μητέρας της, σημειώνει πως, προσπάθησε πολλές φορές να έρθει σε επαφή με τον πατέρα Αντώνιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA