Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξιχνιάστηκαν και οι δύο διαρρήξεις στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Περιστέρι, από όπου οι ληστές έκλεψαν κρέμες και καλλυντικά μεγάλης αξίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Θεοδόσης Πάνου στην εκπομπή «Πρωινό Μας» οι δύο διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν. Πρόκειται για δυο υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι ωστόσο έχουν διαφύγει στο εξωτερικό. Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, η οποία είχε στοιχίσει πολλά χιλιάδες ευρώ στην Δήμητρα Κατσαφάδου.

Να σημειωθεί ότι η αξία των προϊόντων στην πρώτη ληστεία άγγιζε τις 45.000 ευρώ και στη δεύτερη ληστεία τις 75.000 ευρώ. Τα προϊόντα δεν έχουν βρεθεί και οι Αρχές εκτιμούν ότι ενδεχομένως να έχει γίνει μεταπώληση αυτών ή μέρους αυτών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά και τη δεύτερη ληστεία στο κατάστημά της, η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε δηλώσει: «Δεύτερη φορά διάρρηξη στο ίδιο μαγαζί μέσα σε ούτε 15 ημέρες. Είναι λυπηρό γιατί η λεία των κλεφτών ήταν οι κρέμες που φτιάχνονται από μένα με αγάπη. Είναι σαν να μου κλέβουν τη ψυχή» ανέφερε η επιχειρηματίας, μη μπορώντας να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση. Όπως υποστήριξε η γνωστή επιχειρηματίας, «η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει τους διαρρήκτες γιατί έχουμε το πρόσωπο του ενός από τις κάμερες ασφαλείας. Την πρώτη φορά μου έκλεψαν πάνω από 500 κρέμες. Και τώρα στα ίδια επίπεδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA