Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας αναμένεται να γίνει σήμερα (1/12) στις 18:00. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, το έλατο φέτος ήρθε από το Καρπενήσι και θα φωταγωγηθεί με 40.000 λαμπάκια ενώ θα στολιστεί με εκατοντάδες μπάλες και στολίδια (με οικολογικό διάκοσμο). Περισσότεροι από 25 δήμαρχοι από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στη φωταγώγηση του δέντρου.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Εισαγγελική παραγγελία να μην προσεγγίζει τις δομές ο πατήρ Αντώνιος

Κατά τη φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί και μουσική εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχει η ποπ τραγουδίστρια, Τάμτα σε σύμπραξη με την Athens Big Band. Τη βραδιά θα ανοίξουν ο Πέτρος Κούρτης και η μπάντα με τους «Μολυβένιους Στρατιώτες» του. Παρουσιαστές της φετινής εκδήλωσης θα είναι το δίδυμο των Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά. Οι δύο θα είναι παρουσιαστές και για την εκδήλωση της αλλαγής του χρόνου συμμετέχοντας στην εκδήλωση αφιλοκερδώς. 

Σημειώνεται ότι από σήμερα και για περισσότερο από ένα μήνα, στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους. Θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δράσεις για όλη την οικογένεια, μουσικές παραστάσεις, «χριστουγεννιάτικα χωριά», πάρτι, σόου, χριστουγεννιάτικη αγορά στην πλατεία Ομόνοιας και άλλα. Πολύ σύντομα το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο και στο: cultureisathens.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA