Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι φτωχά, λίγα. Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει τα πραγματικά συναισθήματα. Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Alpha, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε με τα δύο παιδιά που κατήγγειλαν τον πατέρα τους για βιασμούς και οι περιγραφές των αιμομικτικών βιασμών είναι τουλάχιστον σοκαριστικές. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε με τα δύο παιδιά που κατήγγειλαν τον πατέρα τους για βιασμούς αλλά και με τον Χρίστο Κρεμνιώτη και την Έλσα Πουλάκη, τους ανθρώπους που ανέλαβαν να φέρουν την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Ο Φίλιππος και η Αναστασία περιέγραψαν τις φρικώδεις στιγμές που έζησαν στα χέρια των γονέων τους. «Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι τις άρρωστες τιμωρίες. Η μητέρα μας όχι μόνο δεν μας έκανε καμία αγκαλιά αλλά μας ώθησε να θεωρούμε αγάπη αυτά που μας έκανε ο πατέρας. Με κλείδωνε στο κρύο, μου έβαζε ταινία στο στόμα για να μην  μιλάω, με κατηγορούσε στη γειτονιά, με έκανε ρεζίλι παντού, ξυλοδαρμούς αμέτρητους» είπε αρχικά ο Φίλιππος.

«Ήταν καλοκαίρι, είχαμε πάει στη θάλασσα και τον αδελφό μου τον είχε πιάσει τρέλα, τραγούδαγε και για να μην τον ακούνε του βάλανε μονωτική ταινία στο στόμα» είπε και η Αναστασία. Ο Φίλιππος περιέγραψε τις στιγμές που πέρασε στα χέρια του πατέρα του από την ηλικία των 7 ετών και μάλιστα καλώντας και γνωστούς για να τον βιάζουν. «Καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικά. Συνεργάτες του, φίλους του, που έκανε ότι δεν τα γνώριζε. Οι περισσότεροι ήταν άντρες. Αλλά είχε και γυναίκες. Γινόταν κατάληψη στο σπίτι. Τα περισσότερα άτομα ήταν συνεργάτες του οπότε τους συναντούσε και εκτός σπιτιού. Δεν έλεγα ότι τα άτομα ήταν κακά, τους έλεγα φίλους μου».

Η Αναστασία στα 19 της μάζεψε τα πράγματά της και κατάφερε να φύγει από το σπίτι - κολαστήριο. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου γινόντουσαν πράγματα, αγκαλιές, τριψίματα, από τον πατέρα, τον θείο, το οικογενειακό περιβάλλον του πατέρα. Τα φιλιά ήταν πάντα στο στόμα.Ήταν η καθημερινότητά μας ουσιαστικά» είπε. «Στην αρχή υπήρχαν αγγίγματα και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν οι πρώτοι βιασμοί. Στην αρχή μόνος. Σε όλο το σπίτι. Με δωροδοκούσε και με απειλούσε. Μου έδινε ένα τάλιρο».

Η Αναστασία περιέγραψε την κακοποίησή της σε άλλο σπίτι, ζευγαριού γνωστών του πατέρα. «Με βάζανε στην κρεβατοκάμαρα στη μέση, στην τηλεόραση έπαιζε συνέχεια πορνό. Με άγγιζαν παντού, βάζανε δάχτυλα παντού και μου έχουν δείξει όπλο κάτω από το κρεβάτι σαν να με απειλούσαν». Η Αναστασία περιέγραψε αιμομικτικούς βιασμούς από τον αδελφό του πατέρα της και μάλιστα στο χωριό. «Έχει τύχει να είμαι στο δωμάτιο μαζί του και να με κακοποιήσει. Να βάζει δάχτυλα, να με ακουμπάει. Πάνω από μία φορά». «Ήμουν παρών σε ένα όργιο που δεν ήμουν πρωταγωνιστής αλλά δύο άλλα παιδιά, ένα αγόρι, ένα κορίτσι. Είχαν βάλει στη μέση ένα κρεβάτι και γύρω 10 άτομα που αυνανιζόντουσαν» είπε ο Φίλιππος για τον θείο του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA