Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Χανιά, για τον άδικο χαμό της 21χρονης Εμμανουέλας, η οποία κηδεύτηκε χθες στην Κρήτη. Συγκινεί η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, λέγοντας πως «το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω». Τις στιγμές πριν και μετά την θανατηφόρα παράσυρση της 21χρονης, περιέγραψε στο makthes.gr αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου.

Αυτόπτης μάρτυρας, που βρισκόταν στο σημείο της τραγωδίας, τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου, περιέγραψε στο makthess.gr τις στιγμές πριν και μετά την θανατηφόρα παράσυρση της 21χρονης Έμμας. Όπως αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα, κινούταν με ηλεκτρικό πατίνι επί της Δημητρίου Γούναρη και πριν φτάσει στην Εγνατία άρχισε να ακούει δυνατό θόρυβο που τον αποδίδει στην ταχύτητα του αυτοκινήτου.

«Επέστρεφα σπίτι μου με ηλεκτρονικό πατίνι και καθώς κατέβαινα την Δ. Γούναρη, άκουσα από μακριά ένα δυνατό θόρυβο αυτοκινήτου. Ακουγόταν ότι τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, για αυτό και όταν έφτασα στην Εγνατία πάτησα κατευθείαν φρένο γιατί φοβήθηκα. Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή», είπε στο makthes.gr. Όπως αποκάλυψε η αυτόπτης μάρτυρας, που είναι φοιτήτρια, μόλις σταμάτησε στην Εγνατία, είδε το όχημα να έχει παρασύρει την άτυχη Εμμα.

«Πατώντας φρένο κοίταξα αριστερά μου και είδα το αυτοκίνητο να έχει τινάξει στον αέρα την κοπέλα και να έχει χάσει τον έλεγχο. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που με έκανε να σταματήσω γιατί φοβήθηκα από τον θόρυβο της ταχύτητας που έτρεχε. Ο οδηγός φαινόταν πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και είχε χάσει και τον έλεγχο του αυτοκινήτου εντελώς, σκεφτείτε το αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων» είπε η νεαρή κοπέλα και υποστήριξε ότι ο 26χρονος έκανε όπισθεν για να ξεφύγει.

«Ο οδηγός έκανε όπισθεν και την πάτησε ξανά»

«Προφανώς δεν υπήρχαν εμπόδια και έκανε όπισθεν για να φύγει βιαστικός, πάντα χωρίς να ανακάμπτει ταχύτητα ή να σταματάει το αυτοκίνητο. Έτσι όπως έκανε όπισθεν, ενώ η κοπέλα βρισκόταν ήδη χτυπημένη στη μέση του δρόμου, την πάτησε ξανά. Δεν νομίζω να κατάλαβε καν ότι την πάτησε για δεύτερη φορά όπως έφευγε. Άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την κοπέλα να την βοηθήσουν και κάποιοι ντελιβεράδες κυνηγούσαν τον οδηγό να τον σταματήσουν που διέφυγε από την Ιασωνίδου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, ο οδηγός φαίνεται πως έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα αν και ο ίδιος υποστήριξε το αντίθετο στην αστυνομία και στην ανακρίτρια. Επίσης, έχει γίνει αναφορά για την κλοπή 1.500 ευρώ από την τσάντα της άτυχης 21χρονης καθώς σύμφωνα και με άλλες μαρτυρίες, τα προσωπικά της αντικείμενα σκορπίστηκαν στον δρόμο μετά την παράσυρση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA