Μενού
astynomia
Περιπολικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη o 43χρονος οδηγός που παρέσυρε τη 15χρονη το απόγευμα της Πέμπτης (1/12) στα Καβάσιλα Ημαθίας, τραυματίζοντάς την βαριά. Σε βάρος του άνδρα, ο οποίος σημειώνεται ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου ατυχήματος, σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια. Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε ακόμα: Ημαθία: 15χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Την ίδια ώρα, σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται μια 14χρονη. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19:00. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε την 14χρονη με συνέπεια το κορίτσι να τραυματιστεί σοβαρά. Η 14χρονη διεκομίσθη αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάταγμα στη λεκάνη, είναι εκτός κινδύνου και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA