Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται η 4χρονη που κατάπιε φιστίκια, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να βρεθεί στον δεξιό της πνεύμονα. Η κατάσταση της υγείας του 4χρονου κοριτσιού από τη Σαντορίνη είναι σταθερή, μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, «η 4χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ Παίδων, και η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή».

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρει η καταγγελία μητέρας - «Δε μου έλεγαν σε ποια δομή βρισκόταν το παιδί μου»

Την ίδια ώρα οι γονείς της 4χρονης μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, καταγγέλλοντας τους γιατρούς στο νοσοκομείο Σαντορίνης ότι δεν έκαναν σωστή διάγνωση. «Σώστε το παιδί μου γιατί θα το χάσω» ήταν τα λόγια του, όπως περιγράφει ο πατέρας της 4χρονης, αναφερόμενος στο πώς βίωσαν από την πρώτη στιγμή αυτό που συμβαίνει. «Της μετρούσαν το οξυγόνο, αλλά είχε πολύ χαμηλό και εκείνοι δεν το πίστευαν, νόμιζαν ότι είχε πρόβλημα το μηχάνημα» δήλωσε στη συνέχεια.

«Το παιδί το διασωληνώσαμε στο αεροσκάφος. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σταθεροποιήσουμε», είπε διασώστης για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας οι γονείς μετέφεραν το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, καθώς την ώρα που έτρωγε ξηρούς καρπούς πνίγηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA