Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά στον Πειραιά, όπου εκτυλίχθηκε μια ακόμη ειδεχθής δολοφονία μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας από τον νταή σύντροφό της. Ο 24χρονος Αλβανός υπήκοος, πυροβόλησε εξ επαφής την κοπέλα στο κεφάλι και την σκότωσε επί τόπου, κι ύστερα από ώρες πήγε αυτοβούλως στην Αστυνομία για να παραδοθεί. Ο αδίστακτος δολοφόνος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε πάρει ναρκωτικά κι ότι καυγάδισε με την 19χρονη σηκώνοντας το όπλο που κατείχε παρανόμως και σκοτώνοντάς την εν ψυχρώ.

Φέρεται ακόμη να ισχυρίστηκε ότι την ζήλευε παράφορα κι ότι είχε εθισμό στην κοκαΐνη. Ο 24χρονος εργαζόταν ως μπάρμαν σε μπαρ της Τρούμπας και το σπίτι που διέμενε με την δολοφονημένη κοπέλα βρισκόταν στην Καστέλλα. Αμφότεροι επέστρεψαν από τις δουλειές τους τις πρώτες πρωινές ώρες και ξεκίνησε ο καυγάς. Να σημειωθεί ότι και η κοπέλα εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στην Καλλιθέα.

Ο δολοφόνος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε προμηθευτεί το όπλο παράνομα από κάποιους αλλοδαπούς, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του ΑΤ Πειραιά πως ζήλευε παθολογικά την κοπέλα του κι ότι βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης. Οπως είπε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ο τσακωμός τους ξέφυγε κι εκείνος απλά σήκωσε το όπλο και την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι κόβοντας πρόωρα το νήμα της ζωής της άτυχης κοπέλας, η οποία ήταν επίσης αλβανικής καταγωγής.

Τέλος, ο δράστης φέρεται μετά τη δολοφονία να άφησε για ώρες την κοπέλα νεκρή στο σπίτι και να τριγυρνούσε με το αυτοκίνητό του, ώσπου πήγε και παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA