Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Καστέλλα του Πειραιά εκεί που μια κοπέλα μόλις 19 χρονών δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον σύντροφό της στο σπίτι που διέμεναν. Ο δράστης, αλβανικής καταγωγής, όπως και το θύμα, εργαζόταν ως μπάρμαν, ομοίως και η κοπέλα, που ήταν μπαργούμαν. Οταν επέστρεψαν αμφότεροι από τη δουλειά, το ζευγάρι καυγάδισε, κάτι που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων γινόταν συχνά. Ο 24χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης και έβγαλε πιστόλι, το οποίο κατείχε παράνομα. Σημάδεψε την κοπέλα του που καθόταν στον καναπέ και της «φύτεψε» δίχως ίχνος ανθρωπιάς μια σφαίρα στο κεφάλι, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Κατ' άλλες πληροφορίες, τα βλήματα ήταν δύο, ωστόσο, αυτό θα ξεκαθαρίσει από την ιατροδικαστική μελέτη της σορού της κοπέλας. Ακολούθως, φέρεται να έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη του οικιακού ψυγείου και να βγήκε βόλτα, όπου κατά τα λεγόμενά του, περιφερόταν ως το πρωί με το αυτοκίνητό του, ώσπου συνήλθε από την επήρεια των ναρκωτικών και μετέβη στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου, όπου και είπε στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία τι είχε κάνει...

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Βάμβα και μέσα στο διαμέρισμα, βρήκαν τη 19χρονη στον καναπέ νεκρή με βλήμα στο κεφάλι και το όπλο του εγκλήματος κρυμμένο στην κατάψυξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος ήταν εμμονικός και ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του, φτάνοντας τελικά στο σημείο να της κόψει το νήμα της ζώης μόλις στα 19 της χρόνια.

Η κοπέλα δούλευε ως μπαργούμαν σε νυχτερινό μαγαζί στην Καλλιθέα κι ο δράστης επίσης ως μπάρμαν σε μπαρ στην Τρούμπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA