Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 24χρονος Τ.Κ. έκοψε το νήμα της ζωής της Χ.Μ. λίγο πριν κλείσει τα 19 της χρόνια, στο σπίτι που διέμεναν στην Καστέλλα του Πειραιά. Η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα της ωμής βίας του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι ενώ εκείνη καθόταν στον καναπέ και καυγάδιζαν. Αμφότεροι, αλβανικής καταγωγής εργάζονταν σε νυχτερινά μαγαζιά, ο μεν γυναικοκτόνος ήταν μπάρμαν σε μπαρ στην Τρούμπα, το δε θύμα σε νυχτερινό κλαμπ στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τους γείτονες, οι καυγάδες τους ήταν συχνοί με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην σημερινή τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ζήλευε παθολογικά την 19χρονη σύντροφό του και μάλιστα πολύ συχνά, εξαιτίας της ζήλειας του, τούς άκουγε η γειτονιά. Κάτι αντίστοιχο έγινε και τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου η κατάσταση ξέφυγε με τον 24χρονο να σκοτώνει εν ψυχρώ την άτυχη κοπέλα, με όπλο που κατείχε παράνομα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το είχε προμηθευτεί «από κάτι Ρουμάνους» που δεν γνώριζε.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στο σπίτι που διέμεναν στην οδό Βάμβα 18 στην Καστέλλα, όπου ο 24χρονος φέρεται να είπε στους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και δη κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και σκοτώσει την 19χρονη.

Λίγο αργότερα, αφού συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, κατά πληροφορίες παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές και οδηγήθηκε στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, όπου και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και βρήκαν την κοπέλα νεκρή. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας. Σημειώνεται πως ο γυναικοκτόνος, ο οποίος έχει συλληφθεί, είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος στην κατάψυξη του ψυγείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA