Μενού
  • Α-
  • Α+

Βρήκαν σπίτι και έχουν ήδη εγκατασταθεί ο πατέρας Αντωνίος και η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει νοικιάσει το σπίτι στο οποίο έχει εγκατασταθεί, ενώ δίπλα ακριβώς έχουν αγοράσει αποθήκη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους τα οποία βρίσκονται στο σπίτι στον Κολωνό στην Κιβωτό του Κόσμου.

Διαβάστε ακόμα: Κιβωτός του Κόσμου: Λάβρος ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου - «Αβυσσαλέο μίσος Εκκλησίας κι εκλογική αγωνία της κυβέρνησης»

Για να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια όμως θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το νέο ΔΣ της Οργάνωσης. Με όλες τις Αρχές να τους έχουν υπό ασφυκτικό κλοιό, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Όπως έχει γίνει γνωστό, τη Δευτέρα θα επισκεφτούν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τα όσα γίνονται εις βάρος τους και να ζητήσουν την παρέμβασή του στις παρανομίες, όπως λένε, που έχουν γίνει.

Μία από αυτές, είναι το άλλαγμα των κλειδαριών από το σπίτι του Κολωνού, όπου έμενε το ζεύγος των ιδρυτών της «Κιβωτού», με πρωτοβουλία του νέου ΔΣ της Οργάνωσης και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Μάλιστα, έχουν προαναγγείλει μηνύσεις προς τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για παραβίαση οικιακής ειρήνης και για παράβαση καθήκοντος.

Σήμερα, πάντως ο πατέρας Αντώνιος, δια των δικηγόρων του, πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας μάλιστα ευθέως την κυβέρνηση αλλά και την Εκκλησία της Ελλάδας για την στάση τους στην υπόθεση. Σε δηλώσεις τους οι νομικοί παραστάτες του ζεύγους, τόνισαν ότι η απόφαση για απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή, από τη δομή του Κολωνού όπου διέμεναν, είχε σαν αποτέλεσμα οι δυο τους, μαζί με το ανήλικο παιδί τους, να περάσουν την χθεσινή νύχτα στο αυτοκίνητό τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA