Μενού
  • Α-
  • Α+

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλας Αρμουτίδου, στην απάντηση που έλαβε από την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, αναφορικά με το αίτημα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων από την Πολιτεία, προκειμένου να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους και μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Συγκινεί η μητέρα της δημοσιεύοντας την τελευταία φωτογραφία της - «Πού να ήξερα;»

Η υφυπουργός Εργασίας είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σήμερα βγήκε και στον «αέρα» της εκπομπής. Τα όσα ανέφερε όμως η κ. Συρεγγέλα, εξόργισαν την κ. Αρμουτίδου, η οποία εκνευρισμένη αποχώρησε από το πλάνο. «Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε η Κούλα Αρμουτίδου. Η κ. Συρεγγέλα απάντησε: «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…» και η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε εκνευρισμένη λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA