Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του 36χρονου, που συνελήφθη για δύο ληστείες ηλικιωμένων γυναικών σε Ηλιούπολη και Δάφνη, δόθηκε στη δημοσιότητα. Η μία μάλιστα έπεσε, χτύπησε στο κεφάλι και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο δράστης επιτεθεί στην άτυχη 85χρονη γυναίκα την πλησιάζει σιγά σιγά με το μηχανάκι του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Υόρκη: Έπεσε στις ράγες του μετρό και σώθηκε από τύχη

Ο 36χρονος αρπάζει την τσάντα της ηλικιωμένης, η άτυχη γυναίκα πέφτει στο έδαφος, τραυματίζεται βαριά στο κεφάλι και δύο μέρες μετά πεθαίνει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, 17 ημέρες αργότερα, στις 27 Νοεμβρίου, ο 36χρονος κλέβει ένα μηχανάκι. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιεί το όχημα για να αρπάξει την τσάντα μίας 75χρονης πεζής γυναίκας στη Δάφνη. Άκουσα μία κυρία να φωνάζει βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια, φώναξα τα παιδιά μου να βγουν έξω και συνάμα εκείνη την ώρα είχανε βγει έξω οι κυρίες της γειτονιάς να τη βοηθήσουν», αναφέρει μάρτυρας. Η 75χρονη τραυματίζεται βαριά στο χέρι και στο ισχίο της. Την Παρασκευή 2/12 ο 36χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση φυλάκισης 15 μηνών για κλοπή και ταυτοποιήθηκε και για τις δύο επιθέσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA