Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 24χρονος που δολοφόνησε ειδεχθώς την 19χρονη σύντροφό του Χ.Μ. η οποία έγινε το 17ο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας το τρέχον έτος. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία κι οπλοκατοχή. Δια του δικηγόρου του, προσπάθησε να το... παίξει μετανιωμένος και συντετριμμένος, ωστόσο, ο τρόπος που δολοφόνησε την κοπέλα δείχνει εντελώς το αντίθετο...

Οταν το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί πήγαν στην ισόγεια κατοικία της οδού Βάμβα στην Καστέλλα του Πειραιά, είδαν την κοπέλα νεκρή στον καναπέ, σε ύπτια θέση, ενώ ο δράστης την είχε σκεπάσει με ένα σεντόνι. Το βλήμα που δέχθηκε η κοπέλα, ήταν τελικά ένα κι έμοιαζε με... χαριστική βολή, καθώς την πυροβόλησε στην κάτω γνάθο με το τραύμα να είναι διαμπερές και να της επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Μάλιστα, ο δολοφόνος είχε βάλει και σιγαστήρα, γι αυτό πιθανώς και δεν άκουσαν τίποτα οι γείτονες, πέρα από τις φωνές των δύο νέων που καυγάδιζαν για πολλοστή φορά, αλλά αυτή έμελλε να είναι η τελευταία για την 19χρονη.

Ακολούθως ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά κι ομολόγησε το έγκλημα. «Θέλω να παραδοθώ. Εχω κάνει χρήση κοκαΐνης. Είχα έναν τσακωμό με την κοπέλα μου και την πυροβόλησα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση και οι αστυνομικοί έσπευσαν κατευθείαν στο διαμέρισμα όπου αντίκρισαν νεκρή την κοπέλα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι, βρέθηκε στο σαλόνι ο κάλυκας της βολίδας που σκότωσε την 19χρονη.

Στην κατάψυξη, βρήκαν κρυμμένο ένα νεσεσέρ τυλιγμένο με μια σακούλα. Μέσα υπήρχε το όπλο, η γεμιστήρα, μία σφαίρα, ένα πτυσόμμενο γκλοπ και ένας σιγαστήρας. Ο δολοφόνος, ο οποίος φέρεται να ζήλευε παθολογικά την κοπέλα, έκανε μάλιστα κι ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ανέφερε: ««Αδυναμίες. Δεν είχες καμία. Είχα μια. Αγαπούσα». Το θύμα εργαζόταν σε κλαμπ στην Καλλιθέα κι ο 24χρονος σε κέντρο διασκέδασης στην Τρούμπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA