Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο πήρε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ήταν στις 5 Απριλίου όταν το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου με όρους την καταβολή 200.000 ευρώ ως εγγύηση και την παρουσία του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε μήνα.

Ωστόσο, η οικογένειά του αδυνατεί να καταβάλλει το ποσό της εγγύησης που έχει οριστεί στις 200.000 ευρώ και γι αυτό το λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, μόλις έλαβε το εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά και την καρδιοχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η εισαγγελέας στο σκεπτικό της αποφυλάκισης ανέφερε πως «ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει», προσθέτοντας ότι αν και η κατάσταση της καρδιάς του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ενώ είναι κρατούμενος και κανείς δεν ισχυρίζεται ότι θα ήταν άλλη η περίσταση αν ήταν ελεύθερος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας που επιδρούν το ένα πάνω στο άλλο. «Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του».