Ένας αλλοδαπός που επέβαινε σε μηχανή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πυροβόλησε έναν 26χρονο τη στιγμή που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών, στο Παλαιό Φάληρο. Ο νεαρός άνδρας, που δέχθηκε τέσσερις σφαίρες, στην κοιλιά και στον θώρακα, διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος είπε, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ότι γνωρίζει τον δράστη, ο οποίος είναι αλλοδαπός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός συνομιλούσε με τον φίλο του την ώρα που πέρασε η μοτοσυκλέτα από δίπλα του. Ο οδηγός απευθύνθηκε στο θύμα ρωτώντας τον «τι κοιτάς ρε;» και στη συνέχεια κατέβηκε και πυροβόλησε από πολύ κοντά τον 26χρονο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα των δραστών και οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης χτενίζουν την περιοχή, ενώ παράλληλα αξιωματικοί της Ασφάλειας βρίσκονται στο σημείο της επίθεσης και αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες που θα ρίξουν φως στη μυστηριώδη υπόθεση, αλλά και κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως έχουν καταγράψει την επίθεση.

«Είχε έρθει η ασφάλεια και η αστυνομία και στην αρχή δίσταζε. Τελικά είπε το όνομα. Λέει ότι είναι Αλβανός και πρέπει να είναι αυτός, δεν θυμάμαι το όνομα», λέει ο πατέρας του 26χρονου και κάνει λόγο για έναν ένοπλο με full face, κράνος και κουκούλα.

«Εκεί εμφανίστηκε η μηχανή. Τον γιο μου τον βρήκα στα 70 μέτρα πυροβολημένο», προσθέτει ο πατέρας του 26χρονου και επισημαίνει πως ο φίλος του γιου του είδε το περιστατικό και θα καταθέσει όλες τις λεπτομέρειες.