Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του ηλικιωμένου που συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας έναντι αμοιβής.

Tα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 85χρονου που συνελήφθη στην περιοχή της Καλαμαριάς δημοσιοποίησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για τον Σπυρίδωνα Λεβέντη, που γεννήθηκε το 1932 στην Κωνσταντινούπολη και συνελήφθη στις 25 Μαΐου 2017 κατηγορούμενος για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 31-08-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.