Όλα έτοιμα για την επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα

Στην Αθήνα αναμένεται από στιγμή σε στιγμή ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Reader.gr

Reader.gr

Στα επόμενα 3-4 λεπτά προσγειώνεται το αεροπλάνο του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Προσγειώθηκε το αεροπλάνο του Eρντογάν

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε πριν από μερικά λεπτά το αεροσκάφος του Τούρκου προέδρο,υ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντόγαν και της πολυμελούς συνοδείας του

Reader.gr

Reader.gr

Στις διευρυμένες συζητήσεις με την τουρκική πλευρά θα μετέχουν από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης οι Νίκος Κοτζιάς, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Σταύρος Κοντονής, Γιώργος Σταθάκης, Στέργιος Πιτσιόρλας, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Τόσκας, Γιάννης Μουζάλας και ο ΑΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης. 

Από την πλευρά της τουρκικής κυβέρνησης θα μετέχουν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και οι υπουργοί Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Οικονομίας, Ενέργειας, Εσωτερικών, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ο Τούρκος ΑΓΕΕΘΑ.

«Αστακός» η Αθήνα: Απαγορεύονται οι διαδηλώσεις - Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα»

Έφθασε στην Ελλάδα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αποφασίστηκε να κλείσουν σταθμοί του Μετρό, του Τραμ και δρόμοι στο κέντρο.

Τα δρομολόγια του τραμ, λεωφορείων και τρόλεϊ θα τροποποιηθούν λόγω της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα, ενώ ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα είναι κλειστός όλη την ημέρα.

Οι τροποποιήσεις ή προσωρινές διακοπές θα γίνουν στο κέντρο της πόλης της...

Reader.gr

Reader.gr

Τον Τούρκο πρόεδρο υποδέχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Φωτογραφίες από την άφιξη του Τούρκου προέδρου

Reader.gr

Reader.gr

Σε περίπου 20 λεπτά ο Τούρκος πρόεδρος θα βρίσκεται στο Σύνταγμα για να καταθέσει στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Προετοιμασίες στο προεδρικό για την άφιξη Ερντογάν

Όλα έτοιμα στην πλατεία Συντάγματος για τον Ερντογάν

Όλα έτοιμα στην πλατεία Συντάγματος. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται ο Τούρκος πρόεδρος, προκειμένου να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.