Ανεξάρτητα από το αν έχεις δει ένα, δύο, τρία πέη… υπάρχουν κάποιες περίεργες λεπτομέρειες που θα σε εκπλήξουν γύρω από την ανδρική στύση.

Μία από αυτές είναι πως υπάρχουν πολλών ειδών στύσεις. Οι  πιο χαρακτηριστικές είναι οι  «αντανακλαστικές» δηλαδή αυτές που προκαλούνται όταν ο σύντροφός σας έρθει σε επαφή μαζί σας, οι «ψυχογενείς» που προκαλούνται από οπτικοακουστικά ερεθίσματα ή φαντασιώσεις και οι «νυχτερινές» που συμβαίνουν κατά την διάρκεια της νύχτας.

Στοματικό σεξ

Ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Women’ s Health διαβεβαιώνει πως αν ο σύντροφός σας λαμβάνει στοματικό σεξ πριν την στύση το μόριό του θα αυξηθεί αισθητά. Κορίτσια το έχετε επιβεβαιώσει;

Αλλάζει εμφάνιση 

Μην σας απασχολεί αν το πέος του συντρόφου σας είναι λίγο κυρτό όταν ερεθίζεται. Αν ενοχλεί τον ίδιο τότε μόνο θα έπρεπε να ανησυχήσετε γιατί ίσως έχει σχέση με ασθένεια.

Η στύση του εξαρτάται από… το μέρος!

Αν δεν υπάρχει ιδιωτικότητα κάποιοι άνδρες δεν μπορούν να έρθουν σε στύση. Αν ο σύντροφός σας είναι πιο ριψοκίνδυνος και περιπετειώδης δεν θα έχει  πρόβλημα να σας κάνει έρωτα στο διαμέρισμά του ή το μπάνιο την ώρα που όλη η οικογένειά του είναι στο σαλόνι.

Πρωινές στύσεις

Το γνωρίζατε πως η στύση του συντρόφου σας είναι πιο δυνατή το πρωί; Αλλά αν δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά αυτό τον επηρεάζει την επόμενη ημέρα; Όσο καλύτερος ύπνος λοιπόν, τόσο ισχυρότερη στύση το πρωί της επομένης…

Ο αυνανισμός παίζει το ρόλο του

Αν ο σύντροφός σας δεν αυτοϊκανοποιηθεί για κάποιες μέρες, είναι πιθανό ότι στύση  του θα  είναι ισχυρότερη επειδή υπάρχει μεγαλύτερη ροή του αίματος. Αξίζει τον κόπο να το δείτε στην πράξη.

Η σημασία του μεγέθους

Το μέγεθος έχει σημασία αλλά μόνο το μέγεθος της υγείας του συντρόφου σας. Αν τα κιλά του αυξάνονται μειώνονται τα επίπεδα της τεστοστερόνης του και αυτό επηρεάζει τις σεξουαλικές του επιδόσεις.

Εξ ού και η σημασία της ισορροπημένης διατροφής για να αποφευχθούν τα προβλήματα της στυτικής δυσλειτουργίας.