Όσο και να εμπιστεύεσαι την κοπέλα σου και να επιμένεις πως ποτέ δεν θα κοιτούσε άλλον άντρα (κούνια που σε κούναγε), υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι που αποτελούν σοβαρότατο κίνδυνο για την μεταξύ σας σχέση.

Γράφει ο... Υδραυλικός σου

Άντρες τους οποίους συναναστρέφεται καθημερινά, εμπιστεύεται, περνά χρόνο μαζί τους και συζητά θα πρέπει να τους φυλάγεσαι. Ακόμα και αν η αγαπημένη σου δεν έχει στο μυαλό της να σε απατήσει, πολλές φορές ο πειρασμός είναι πιο δυνατός από την αυτοσυγκράτησή της. Αν μάλιστα εσύ δεν είσαι αυτός που περιμένει να είσαι μαζί της, τα μέλλον σου δεν είναι ευοίωνο. Δώσε προσοχή στους άντρες-φωτιά που μπορούν να την ρίξουν στο κρεβάτι τους πιο εύκολα απ’ ότι θα τολμούσες να φανταστείς για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Σου ξαναλέω: Μην αγνοείς τον κίνδυνο, ένας άντρας που περνά χρόνο μαζί της δεν είναι καθόλου δύσκολο να την κάνει δική του.

Ο πρώην

Το ξέρω, το ξέρεις, το ξέρει κι αυτή. Όσο κλισέ και να σου ακούγεται, ο πρώην είναι από τους κλασικούς κινδύνους που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να αποτελέσει «στήριγμα» της καλής σου αν εκείνη νιώθει πως την απορρίπτεις. Ένας τσακωμός, μια δική σου απιστία ή ένα αθώο φλερτ με κάποια άλλη είναι πιθανό να την οδηγήσουν κατευθείαν στην αγκαλιά του πρώην της. Είναι ένας άντρας που έχει μοιραστεί μαζί του στιγμές, έχει επιδοθεί στο άθλημα του σεξ ουκ ολίγες φορές και ξέρει τον τρόπο για να την κάνει να νιώσει γυναίκα. Άσε που είναι και «δοκιμασμένο πράγμα» και ξέρει πως μαζί του θα κάνει ένα καλό κρεβάτι. Αν έχουν κρατήσει και επαφές, αλλοίμονό σου. Μπορεί να τον σκέφτεται ακόμα, μπορεί να είναι «λύση ανάγκης», μπορεί να έρθει γονατιστός και να της πει πόσο πολύ την θέλει, όπως και να έχει το πράγμα όμως το συμπέρασμα είναι ένα: Κινδυνεύεις.

Ο καλύτερός της φίλος

Όσο και να επιμένει πως είναι «μόνο φίλοι», η ερωτική έλξη μεταξύ τους κάποιες στιγμές είναι αναπόφευκτη. Εκτός κι αν μιλάμε για τον gay κολλητό που αγαπά σαν αδερφό της και το πολύ πολύ να την βάλει κάτω να της κάνει… ανταύγειες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ο φίλος της είναι εν δυνάμει εραστής της και ο πρώτος ώμος που θα τρέξει να κλάψει όταν εσύ δεν της φερθείς όπως θα ήθελε. Μην τον αγνοείς και μην θεωρείς πως την βλέπει σαν τον κολλητό του τον Μήτσο. Άντρας είσαι, ξέρεις πως σκέφτεται.

Ο άνεργος γείτονας

Είναι όλη μέρα στο σπίτι και με την παραμικρή αφορμή θα της χτυπήσει το κουδούνι να της ζητήσει ζάχαρη, καφέ ή κάποιο… εργαλείο. Είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο εκείνη θα απευθυνθεί αν γίνει κάποια σοβαρή ζημιά στο σπίτι κι εσύ λείπεις. Ο τύπος αυτός περνά πολύ χρόνο στο σπίτι του, είναι πάντα διαθέσιμος για τις ανάγκες της αγαπημένης σου (κυρίως αν του έχει γυαλίσει) και κυρίως, πρόθυμος να την… ικανοποιήσει σε όλους τους τομείς. Φρόντισε λοιπόν να την κρατάς πάντα χορτάτη γιατί ο καλός της γείτονας ψάχνει ευκαιρία να χωθεί στο κρεβάτι της.

Το αγόρι της κολλητής της

Δυστυχώς, έχει αποδειχθεί πως πολλές γυναίκες δεν θα δίσταζαν να κοιμηθούν με την σχέση της καλύτερής τους φίλης. Ειδικά στην περίπτωση της φίλης-φίδι, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα. Ζηλεύει την φίλη της και δεν θα διστάσει να της πάρει ακόμα και τον άντρα. Ξέρω πως δεν θα την είχες ικανή για κάτι τέτοιο, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να φυλάς τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Αν κάνει παρέα μαζί του, συζητούν, περνούν χρόνο μαζί και η καλή σου είναι πάντα πρόθυμη να τον «παρηγορήσει» κάθε φορά που εκείνος μαλώνει με την φίλη της, μάντεψε ποιος αργά ή γρήγορα θα πέσει στο κρεβάτι μαζί της.

Ο καλός της συνάδελφος – Το αφεντικό της

Ο νούμερο ένα κίνδυνος. Και ίσως εκείνος που θα καταφέρει να την φέρει κοντά του με τον πιο απλό και «αθώο τρόπο». Την βοηθάει στη δουλειά, έχουν καθημερινή επικοινωνία ακόμα και εκτός γραφείου και είναι σε συνεχή επαφή πολλές φορές χωρίς να κινήσουν υποψίες. Θέλοντας και μη θα παρατηρήσουν ο ένας τον άλλον. Στις κακές του, στις καλές του, κάθε στιγμή της ημέρας. Θα χαρούν μαζί την επιτυχία τους, θα αγγιχτούν και θα κουβεντιάσουν για τα επαγγελματικά τους σχέδια. Συνήθως, η περίπτωση αυτή είναι και η δυσκολότερη. Τόσο για εσένα τον ίδιο, όσο και για εκείνη, διότι στην περίπτωση του συναδέλφου ή του αφεντικού τα πράγματα είναι μέσα στην ίντριγκα. Και ξέρεις τι λένε για το απαγορευμένο. Αφήνουμε απ’ έξω την περίπτωση του να θέλει να προωθηθεί στην δουλειά της και επικεντρωνόμαστε σε αυτό που είναι πιο πιθανό να συμβαίνει: Να αρχίσει να της αρέσει πραγματικά. Λίγο ο χρόνος που περνούν μαζί, λίγο το ψιλοφλερτάκι, λίγο το ότι τον βλέπει και ξέρει πως δεν πρέπει να κοιμηθεί μαζί του, πολύ νομίζεις θέλει να γίνει το κακό;