Life
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ό,τι λαχταρά η καρδιά σου στο «Papa’s Bar» και το «Fred & Ginger»! Εκλεκτό φαγητό και homemade σαγκριά

Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη πλανεύτρα. Οι ομορφιές, οι άνθρωποι, τα στέκια, οι γεύσεις της σε κερδίζουν και σε κάνουν να μην την χορταίνεις. Κάτι παρόμοιο, ωστόσο, συμβαίνει και στο «Domotel Les Lazaristes» με το μπαρ και το εστιατόριό του να σου δίνουν ένα ή καλύτερα δύο λόγους παραπάνω για να επισκεφθείς τη συμπρωτεύουσα.

Γράφει η Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Ξεκινώντας από το «Papa’s Bar», όπου το ξύλο συναντά το δέρμα σε μία ιδιαίτερη διακόσμηση, μπορείς να απολαύσεις εκλεκτά brandies, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, μία μεγάλη ποικιλία από malt whiskeys, κοκτέιλ και γευστικότατα συνοδευτικά. Δοκίμασε, με κλειστά μάτια, τη homemade σαγκριά, ειδικά αυτή με την τεντούρα και τη φράουλα, που ο μετρ του ξενοδοχείου Βασίλης Τζημόπουλος ετοιμάζει επί τόπου!

Επόμενη στάση; Το εστιατόριο, «Fred & Ginger», που είναι αφιερωμένο στο μοναδικό χορευτικό ντουέτο Fred Astaire και Ginger Rogers και ακολουθεί τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου που εξυμνεί τις τέχνες με κάθε όροφο, αφιερωμένο σε μία εξ αυτών. Η επιλογή του ονόματος καθόλου τυχαία, αφού  η φινέτσα τόσο στις γεύσεις όσο και στο plating περνούν από μπροστά σου με χορευτική αρμονία, ενώ ο Executive Chef της Domotel Γιώργος Παπαδόπουλος ορίζει τα βήματα και τη γαστριμαργική  χορογραφία με την άνεση που του χαρίζει η μεγάλη εμπειρία του.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.