Life
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γυναικεία συμμαχία σε ένα εξαιρετικό μπιστρό! Η Ντίνα Νικολάου και η Βούλα Ρακοπούλου σου συστήνουν το «Chapeau» [εικόνες]

Ένα γαλλικό μπιστρό με χαρακτήρα «γεννιέται» στο Χαλάνδρι – Η Ντίνα Νικολάου δημιουργεί το «Chapeau» - Tartine, σπιτικό φαγητό και μοναδικές γλυκές τάρτες σε ένα ζεστό μαγαζί

Chapeau-650Το όνομά της συνώνυμο του καλού φαγητού. Οι συνταγές της συντροφιά στο καθημερινό μαγείρεμα.Τα εστιατόριά της επιτυχημένα και με στόχο να απογειώνουν τη φήμη των ελληνικών αγαθών. Η Ντίνα Νικολάου επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι για να κάνει αυτό που ξέρει όσο κανείς άλλος. Να προσαρμόσει τη γαλλική κουζίνα στα ελληνικά δεδομένα με το «Chapeau»!Από την Κατερίνα ΘεοδωροπούλουΜε τη βοήθεια της καλής της φίλης, Βούλας Ρακοπούλου, η καταξιωμένη σεφ και ιδιοκτήτρια του «Evi Evane» στο Παρίσι, δοκιμάζει τις δυνάμεις της στα πάτρια εδάφη και καταφέρνει μέσα σε λίγο διάστημα να κάνει τους πάντες να μιλούν για το μικρό μπιστρό στα Βόρεια. Ένας χώρος ζεστός, ικανός να κερδίσει τον κάθε επισκέπτη από το πρωί μέχρι το βράδυ, καλημερίζει το κοινό σερβίροντας κέικ τριαντάφυλλο και τάρτα σοκολάτα φουντούκι, συνεχίζει με εκπληκτικές tartines και ολοκληρώνει τη μέρα του με ατμοσφαιρικές μουσικές και signature κοκτέιλ. [ngallery id=850901 title="Γυναικεία συμμαχία σε ένα εξαιρετικό μπιστρό! Η Ντίνα Νικολάου και η Βούλα Ρακοπούλου σου συστήνουν το «Chapeau» [εικόνες] Από το εντυπωσιακό μενού, δοκίμασε tartine με προσούτο Ευρυτανίας, σύκα και κατσικίσιο τυρί ή και  εκείνη με bolognese, γραβιέρα και κουκουνάρι. Μην παραλείψεις να γευτείς τα πιάτα με σπιτικό χαρακτήρα, όπως το κοκοράκι με πορτοκαλολέμονα στη γάστρα με πουρέ πατάτας και κολοκύθας αλλά και το μπουτάκι πάπιας κονφί με μελωμένα κρεμμύδια και πατατούλες, που σε σέρνουν από τη μύτη.InfoΣωκράτους 4Α, Χαλάνδρι, τηλ:2106845300

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.