«Η τηλεόραση πρέπει να μου δώσει έναν ρόλο γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια. Υπήρξαν περίοδοι της ζωής μου, γιατί τότε έχτιζαν φίρμες μέσα από ριάλιτι, που μας καλούσαν τα μαγαζιά στην επαρχία για τις λεγόμενες αρπαχτές. Να κάτσουμε για ένα ποτό και να πάρουμε λεφτά. Μιλάω για την εποχή του The Wall. Μας καλούσανε για ένα ποτό, με τα σημερινά λεφτά έλεγες θέλω ένα χιλιάρικο και την άλλη μέρα ήταν στην τράπεζα με κατάθεση» είπε στο OPEN η Γωγώ Γαρυφάλλου

«Η τηλεόραση είναι για εμένα από την κοιλιά της μαμάς μου. Από τα 14 μου είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο. Άσχετα αν είμαι αδικημένο, αυτό δεν θα το σχολιάσω» είπε.

«Θέλω να συμμετέχω ξανά σε παιχνίδι. Επειδή είμαι και αθλήτρια θα ήθελα να πάω σε ένα παιχνίδι πιο δυναμικό, όπως το Survivor», σημείωσε.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου χώρισε 15 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της: «έχω άψογες σχέσεις, δεν ταιριάξαμε. Εντάξει δεν τον ήξερα και πολύ».

Την κόρη της θα την ονομάσει «Καλλιόπη από το όνομα της μητέρας μου και Αλίκη από το όνομα της μαμάς του πρώην συντρόφου μου. Θα την φωνάζω Ποπάκη γιατί την φωνάζω Αστερόπη, δηλαδή το αστέρι μου και η Πόπη μου».

«Αυτό το παιδί γεννήθηκε απλά για εμένα. Από εκεί που δεν ήθελα παιδιά τώρα θέλω και ένα αγοράκι», είπε.