Σε πρόσφατη έρευνα, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η πλούσια γενειάδα και τα καστανά μάτια, είναι σοβαρές ενδείξεις ότι ένας άνδρας θα έχει κατά πάσα πιθανότητα εξαιρετικές επιδόσεις στο κρεβάτι.

Η «πιπεράτη» έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα OnBuy.com και δημοσιεύσει η Sun, ρώτησε 4.550 γυναίκες να αποφασίσουν ποια είναι τα πιο σέξι χαρακτηριστικά ενός άνδρα.

Πρώτο στη λίστα βγήκε, με 73%, το χαρακτηριστικό μιας πλούσιας γενειάδας, ενώ ακολούθησε κατά πόδας, με 71%, το χαρακτηριστικό των καστανών ματιών.

Και ως απόδειξη ότι οι γυναίκες... θέλουν τα «κακά παιδιά», οι άνδρες με piercing και τατουάζ θεωρήθηκαν επιθυμητοί σε βαθμό 70% και 62% αντίστοιχα, ενώ οι φαρδιές πλάτες θεωρήθηκαν ελκυστικές από το 68% των γυναικών που απάντησαν.

Και επειδή τα... ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια, το 53% των απαντήσεων θεώρησαν τα μικρά πόδια ως μάλλον ελκυστικά!

Στον αντίποδα, τα μεγάλα χέρια, με 37%, και τα πυκνά φρύδια, με 36%, δεν θεωρήθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή.

Μπορεί τα συμπεράσματα να φαίνονται μάλλον αυθαίρετα, ωστόσο υπάρχει και η επιστημονική εξήγηση για αυτά.

Μια έρευνα του 2018 πάνω στην εξελικτική βιολογία έδειξε πως οι γενειάδες είναι ελκυστικές για τις γυναίκες που αναζητούν μακροχρόνιους συντρόφους, καθώς είναι ένδειξη για την ικανότητα ενός άνδρα να ανταγωνιστεί με επιτυχία άλλους στο κυνήγι για τα απαραίτητα προς επιβίωση.

Φυσικά, δεν είναι μόνο αισθητική η έλξη μιας πυκνής γενειάδας, αφού είναι αποδεδειγμένο πως οι γενειάδες βοηθούν τους άνδρες στο να απορροφούν τα χτυπήματα στο κεφάλι πολύ αποτελεσματικά, οδηγώντας τους ειδικούς στο συμπέρασμα ότι οι γενειάδες ήταν αποτέλεσμα μιας εξελικτικής πορείας στα πρόσωπα των ανδρών, που πυροδοτήθηκε από τους καυγάδες!


Φωτογραφία: onbuy.com 

Διαβάστε Ακόμα 

Η επιστήμη καθόρισε την τέλεια προπόνηση για το σπίτι, που διαρκεί μόνο 7 λεπτά

Πόση πρωτεΐνη χρειάζεστε πραγματικά κάθε μέρα