Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις τη χαρά των παιδιών ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους όταν ανοίγουν ένα πακέτο! Όλοι το ξέρουν αυτό.

Τα πασχαλινά δώρα και οι λαμπάδες είναι η καλύτερη αφορμή για να κερδίσει ο νονός ένα μεγάλο χαμόγελο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν φτάνει μόνο να πάρει κανείς στα παιδιά σήμερα ένα δώρο, αλλά πρέπει να τους πάρει το σωστό δώρο. Και ο ειδικός (και) στα πασχαλινά δώρα είναι τα Public

Από gadgets και παιχνίδια μέχρι βιβλία και λαμπάδες, το Reader έφτιαξε τη λίστα που θα λύσει τα χέρια σε όλους.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε το δικό μας Top 10 με τα κορυφαία δώρα.  

Λαμπάδα Hot Wheels City Γκαράζ

Το must της εποχής είναι η λαμπάδα με το Hot Wheels City Γκαράζ, το μόνο γκαράζ που τα αυτοκίνητα μπορούν να πηδήσουν από τον ένα όροφο στον άλλο. Τα παιδιά ξετρελαίνονται καθώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους μοχλούς για να καθοδηγήσουν το αυτοκίνητό τους σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ή να πάνε στον κεντρικό όροφο για έλεγχο. Στη συνέχεια, βάζουν βενζίνη και ετοιμάζονται για την επόμενη... διαδρομή. Το χαμόγελο είναι δεδομένο.

Λαμπάδα με δράκο

Ποιος είπε ότι στα Public ο νονός δεν μπορεί να βρει μια λαμπάδα χειροποίητη και ξεχωριστή; Η πασχαλινή λαμπάδα από την Glam & Plan με ξύλινο παιχνίδι δράκου θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους. Το καλύτερο; Μετά την Ανάσταση το παιχνίδι δράκου μένει στο σπίτι! 

Λαμπάδα Barbie

Υπάρχουν μερικά δώρα που είναι εγγύηση. Η σταθερή αξία της λαμπάδας που συνοδεύει τη Barbie είναι δεδομένη – πόσω μάλλον όταν περνά μία υπέροχη μέρα στο ινστιτούτο ομορφιάς. Τα παιδιά της βάζουν μάσκα προσώπου και μαθαίνουν τα μυστικά της περιποίησης στην πράξη!

Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής

Η εκτύπωση των ξεχωριστών στιγμών γίνεται παιχνιδάκι. Ο καθένας μπορεί να εκτυπώσει εύκολα τις δικές του φωτογραφίες με τον Ασύρματο Φορητό Εκτυπωτή Canon SELPHY Square QX10! Η εκτύπωση γίνεται απευθείας από το smartphone και η ποιότητα είναι κορυφαία. Αυτό θα πει δώρο για όλη την οικογένεια.

Tablet

Ελαφρύ και λεπτό, το HUAWEI MatePad T10s προσφέρει έναν μοναδικό digital κόσμο σε κάθε παιδί με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και την εντυπωσιακή οθόνη. Δεν υπάρχει παιδί που δεν θα χαρεί με αυτό το δώρο.

Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου

Το εμβληματικό μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη, που με δική της έγκριση μεταμορφώθηκε σε graphic novel από τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση και τον κομίστα Δημήτρη Μαστώρο, είναι το must read του φετινού Πάσχα καθώς αποτελεί φόρο τιμής σε ένα αγαπημένο κλασικό βιβλίο της ελληνικής λογοτεχνίας.

Activity Tracker

Το Xiaomi Mi Band 4 βοηθά τους πάντες να ανέβουν επίπεδο άθλησης. Ο καθένας μπορεί να δει άμεσα τις κλήσεις, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις εφαρμογών, να ακούσει μουσική και παράλληλα να έχει τα χέρια του ελεύθερα για να απολαύσει την άσκησή του. Το Smart Band 4 γίνεται ο προσωπικός εκπαιδευτής εκείνου που το φορά και είναι μαζί του σε κάθε βήμα, μετρώντας τους καρδιακούς παλμούς 24/7!

Φορητό Ηχείο

Το JBL Flip Essential είναι το φορητό ηχείο που δίνει τη δυνατότητα στο κάθε παιδί να απολαμβάνει την απόλυτη μουσική εμπειρία! Το JBL Flip essential είναι ένα ισχυρό ασύρματο ηχείο για τους λάτρεις του design με τις χαρακτηριστικές στρογγυλεμένες άκρες. Χάρη στο BLUETOOTH 4.1, το ηχείο Tuner μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή μουσικής από το Smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή. Με λίγα λόγια: η τέλεια επιλογή. 

Παιδική Φωτογραφική Μηχανή

Η Easypix KiddyPix Robozz αποδεικνύει πως η παιδική φαντασία μπορεί να γίνει καλλιτεχνική δημιουργία! Είναι η ιδανική πρώτη κάμερα για τα μικρά παιδιά καθώς το εργονομικό σχήμα της καθιστά εύκολο το κράτημα.Τέλος, ο ιμάντας καρπού εξασφαλίζει ότι η Easypix KiddyPix Robozz δεν θα χαθεί!

Fifa 21 - PS4 Game

Αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται συστάσεις. Το Fifa 21 επιστρέφει πιο ρεαλιστικό απο ποτέ με την ισχύ της Frostbite. Είτε βρίσκεσαι στους δρόμους είτε στο γήπεδο, το Fifa 21 καινοτομεί σε όλο το παιχνίδι και ξεκλειδώνει μια μοναδική εμπειρία gaming. 

Το καλύτερο; Αν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας, τα Public έχουν τη λύση: μια gift card θα σας λύσει τα χέρια και θα δώσει στο κάθε παιδί σίγουρα αυτό που θέλει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA