Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η οποία φέτος είναι στις 9 Μαΐου, φέρνουμε στο προσκήνιο ένα συγκινητικό βίντεο, που δείχνει την απεριόριστη και ανιδιοτελή αγάπη μιας μητέρας για το παιδί της.

Ένα κορίτσι με σύνδρομο Down κάνει την αφήγηση, διαβάζοντας το γράμμα που αφιερώνει στη μαμά της, το οποίο ξεκινάει με το «Αγαπητή μαμά» και τελειώνει με το «Σ' αγαπώ».

Παρακολουθούμε την κοινή ζωή τους, από νεογέννητο μωρό σε ενήλικη πια, και τις στιγμές εκείνες που η μητέρα της την στηρίζει, την βοηθάει, της μαθαίνει πράγματα, την κάνει να γελάσει όταν είναι στεναχωρημένη και το κυριότερο, την αγαπάει και της το δείχνει.

Με τα τρυφερά λόγια της, της λέει ένα «ευχαριστώ»:

«Αγαπητή μαμά,

Μου έμαθες τόσα πολλά. Ότι η εξάσκηση οδηγεί στην τελειότητα. Και η τελειότητα είναι υπερεκτιμημένη. Σε ευχαριστώ που με αγκαλιάζεις όταν πονάω. Που μοιράζεσαι μαζί μου την αίσθηση του θαυμασμού σου και του χιούμορ σου. Που ξέρεις πότε να είσαι κοντά μου και πότε να μου δώσεις τον χώρο μου. Πάντα έβλεπες την ομορφιά μου, την σκληρή δουλειά μου και ποτέ δεν υποτίμησες όλα όσα μπορώ να κάνω. Είμαι αυτή που είμαι, χάρη σε εσένα».

Δείτε το βίντεο στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA