Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού προέβλεπε ο Κώστας Λεφάκης. Σύμφωνα με τον αστρολόγο... έχουμε δρόμο ακόμα για να επανέλθει η ζωή των ανθρώπων στη «ρουτίνα» της εποχής πριν την COVID-19. 

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Εύχεται καλά Χριστούγεννα στο Instagram

Ο Κώστας Λεφάκης ισχυρίστηκε πως είχε προβλέψει από το 1998 την πανδημία του κορονοϊού μέσα από το βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει: «στην ανάλυση που έκανα για τον 21ο αιώνα έχω επαληθευτεί απόλυτα. Είχα πει η κρίση του 2010, η απειλή του 2020 και η πτήση ή επανεκκίνηση του 2026. Ο κορονοϊός ανακοινώθηκε 31 Δεκεμβρίου του 2019. Ας πούμε ότι “γεννιέται” εκείνη την ώρα. Ο κορονοϊός ανεξαρτήτως τι ζώδιο είναι έχει Αρη στον σκορπιό. Πλουτώνιο γεγονός που δοκιμάζει την αντοχή και την υγεία των ανθρώπων όπως παλαιότερα ήταν η φυματίωση και η χολέρα. Όμως βγαίνουμε από αυτό το γεγονός, απελευθερωμένοι από αυτό τον κλοιό, από τέλος Αυγούστου του 2024 και μετά». 

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε ζωδιακές προβλέψεις και τις τις ημέρες των γιορτών στο OPEN. Ιδού:

Κριός: Πάντα είναι βιαστικός είναι βοηθούμενος από τον Αρη που περνάει τον τοξότη και έχει την ευκαιρία μίας εξωτερικής τύχης ή εξωτερικής παρουσίας. Δηλαδή μία πρόσκληση για παράδειγμα και να περάσει ωραία. Το καλό για τον Κριό είναι στις 10 Μαΐου 2022 που προετοιμάζεται για την αποκατάσταση του 2023.  

Ταύρος: Έχουν πολλά και δεν διανύουν εύκολη εποχή. Διανύουν εποχή συμπιέσεων κυρίως στον τομέα της εργασίας, της καριέρας και από υποχρεώσεις προς τους δικούς τους ανθρώπους που δεν μπορούν να αγνοήσουν. Ομως τη μέρα των Χριστουγέννων ευνοούνται από τον παράγοντα της τύχης για ψυχαγωγία. Τους δίνεται η ευκαιρία να χαρούν για λίγο. 

Δίδυμοι: Έχουν πάντα την επινόηση και αυτοσχεδιάζουν. Ένας δίδυμος ποτέ δεν πλήττει οπότε με τον «α» ή «β» τρόπο θα περάσει καλά. 

Καρκίνος: Είναι οι λάτρεις των Χριστουγέννων που αναζητούν τη θαλπωρή. Τους δίνεται η ευκαιρία να κινηθούν ευχάριστα και να βρουν παλιούς ανθρώπους και να αναπολήσουν καλές στιγμές γιορτάζοντας μαζί τους. 

Λέων: Είναι μετά τους ταύρους οι πιο χτυπημένοι και έχουν απέναντι τον Κρόνο. Έχουν μια μικρή διαφυγή ή εξυπηρετούνται για να μην ταλαιπωρηθούν. Ωστόσο έχουμε μία δύσκολη γωνία που δυσκολεύει τα σταθερά ζώδια και δίνει μικρότερη δόση χαράς. Είναι οι περιορισμένοι για τη χαρά των Χριστουγέννων.

Παρθένος: Θα ανταλλάξουν επισκέψεις και θα φροντίσουν για την ασφάλειά τους, έχουν νευρασθένεια για την υγεία. Θα φροντίσουν να γιορτάσουν στο σπίτι. Είναι εκδηλωτικοί αρκεί να έχουν οικειότητα και σιγουριά. 

Ζυγός: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσουν καλά. Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον πολιτισμό, τη δικαιοσύνη, την αρμονία και την ομορφιά. Θα μπορέσουν να ακουμπήσουν σε έναν όμορφο ώμο τα Χριστούγεννα και έχουν ένα δικό τους ευχάριστο περιβάλλον που θα τους διασκεδάσει. Πολλοί ζυγοί θα ταξιδέψουν. 

Σκορπιός: Θα δραπετεύσει με τον ερωτικό του σύντροφο. Αν δεν έχει, θα επιλέξει ανθρώπους για να εκτονώσει τη λίμπιντό του. Ο σκορπιός οτιδήποτε επιλέγει έχει ερωτισμό. Θα περάσουν όμορφα τις μέρες αυτές βοηθούμενοι από τη Σελήνη και τον Ήλιο. 

Τοξότης: Αυτές τις μέρες φιλοξενεί τον Αρη και κάνει αυτό που θέλει. Έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν ή να βρεθούν με ανθρώπους που θα γνωρίσουν για πρώτη φορά. 

Αιγόκερως: Θα ακολουθήσουν την παράδοση όπως πάντα και θα αναπολήσουν τις καλές στιγμές του παρελθόντος. Θα βοηθηθούν περισσότερο απ' ότι υπολόγιζαν και έχουν έναν καλύτερο Γενάρη για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους. 

Υδροχόος: Θα πάνε με τους φίλους τους για να αποδείξουν την επαναστατικότητά τους. Θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της εποχής και θα βρεθούν σε ένα μέρος με φιλική παρέα. 

Ιχθύες: Θα ακολουθήσουν τις υποδείξεις των δικών τους ανθρώπων. Ακόμα και αν δεν συμφωνούν δεν θέλουν να χαλάσουν το χατήρι των δικών τους. Το χαρακτηρίζω μαρτυρικό το ζώδιο των ιχθύων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA