Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νεφέλη Μεγκ ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την σύντομη συνεργασία της με την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Η νεαρή δικηγόρος που αποφάσισε να γίνει Content Creator στα social media μίλησε για την καθημερινότητα και τα σχόλια που λαμβάνει για τα βίντεο της, ενώ απάντησε και για τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. 

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρόγιαννη: Κόντρα χωρίς προηγούμενο στο Twitter

«Δεν είχα καϊλα να είμαι στο πάνελ, εγώ πήγα να κάνω τα γκάλοπ. Τα τηλεοπτικά τερτίπια δεν τα έχω μάθει και λειτουργεί λίγο περίεργα το σύστημα. Η τηλεόραση κι ότι έχει να κάνει με το θέαμα μου αρέσει. Η τηλεόραση γενικότερα μου αρέσει, αν και δεν μπορώ να μιλάω τόσο ελεύθερα όπως στο διαδίκτυο, εξαρτάται από την εκπομπή, εξαρτάται και από την ζώνη της εκπομπής. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά έγιναν στην υλοποίηση, απ’ ότι  κατάλαβα ήταν λίγο όλη σε μια… Νεφέλη, σε ένα σύννεφο και με βάλανε στο πάνελ. Εγώ όμως δεν ήθελα να μείνω στο πάνελ. Μόνη μου έφυγα και ήταν φοβερά φιλικοί όλοι και η Μαρία ήταν υπέροχη, όπως και όλα στην εκπομπή αυτή», είπε η Νεφέλη Μεγκ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Νεφέλη Μεγκ μίλησε και για το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπισε, αναφέροντας: «Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία. Έλεγα “όχι” σε κοινωνικές συναναστροφές γιατί δεν ήθελα να φάω και να πιώ και έχασα πολλά πράγματα. Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είχα πρόβλημα και τελικά πήγα σε ψυχίατρο και διατροφολόγο μαζί. Όλα είναι στο μυαλό και η επίσκεψη σε ειδικό σώζει».

«Μου άρεσε πολύ να κάνω τον κόσμο να γελάει, ήταν οργασμός όλο αυτό. Ήρθε η καραντίνα και ξεκίνησα το youtube και έβλεπα ότι η φάση είναι τα social media και έτσι ξεκίνησα. Όταν πήρα τα πρώτα μου χρήματα, μετά από δύο χρόνια, εκεί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να γίνει και δουλειά και ήταν υπέροχο», είπε για την ενασχόλησή της με τα social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA