Δεν χρειάζεται καν να μπεις μέσα. Αρκεί να φτάσεις στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Αμαλίας και να ρίξεις μια ματιά στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Θα καταλάβεις, αμέσως, από πού θα αγοράσεις δώρα τόσο για φίλους όσο και για τον εαυτό σου τα φετινά Χριστούγεννα. Τα Public έχουμε μεταμορφωθεί σ' ένα τεράστιο δώρο και σε περιμένουν να κάνεις τις γιορτινές αγορές σου.

Αγορές για κάθε γούστο και ηλικία αφού στα Public μπορείς να βρεις πάνω από 1.000.000 δώρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Από παιδικά βιβλία, CD και DVD μέχρι drones, VR γυαλιά και Action Cameras. 

Επειδή είναι σίγουρο πως μόλις μπεις στα Public του Συντάγματος, είτε σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα της αλυσίδας, θα θες να αγοράσεις ό,τι υπάρχει στα ράφια, μαζί με τα ξύλα, φτιάξαμε μια λίστα με έντεκα προτεινόμενα δώρα για να σου κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή.

1. Nokia 3310 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν το NOKIA 3310 θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μας, αφού πρόκειται για ένα από τα κινητά που είχαν οι περισσότεροι από εμάς. Επανακυκλοφόρησε σε ανανεωμένη έκδοση κι αν κρίνουμε από την αντοχή του πρώτου, αν το αποκτήσεις δεν θα χρειαστείς νέο κινητό για την επόμενη δεκαετία.

2. Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής HP Sprocket 

Δεν χρειάζεσαι Polaroid ούτε να μπαίνεις σε σκοτεινά δωμάτια για να εμφανίζεις μόνος σου τις φωτογραφίες. Με τον νέο ασύρματο εκτυπωτή φωτογραφιών Sprocket της HP θα τις εκτυπώνεις στη στιγμή.

3. Wireless Ακουστικά

Ασύρματη σύνδεση με τεχνολογία Bluetooth και με ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μην χάσεις καμία κλήση ενώ ακούς την αγαπημένη σου μουσική.

4. Activity Tracker Xiaomi Mi Band 3

Kαταγράφει τα βήματά σου, τις θερμίδες, την ποιότητα του ύπνου σου και τους παλμούς της καρδιάς σου με ακρίβεια, και έπειτα σε παροτρύνει να... βγεις στους δρόμους εάν το ρίξεις στην ξάπλα για πολύ.

5. Mini Drone Hubsan 

Από την μία πλευρά οι τιμές των drones έχουν πέσει και από την άλλη παραμένουν λίγοι αυτοί που διαθέτουν ένα. Οπότε βρισκόμαστε στην κατάλληλη περίοδο για να κάνεις δώρο ένα drone, αφού είναι φτηνό, αλλά και ξεχωριστό δώρο.

6. Huawei Y7 Prime Smartphone

Ήρθε η ώρα ν' αγοράσεις καινούργιο κινητό στην κοπέλα σου (ή τον εαυτό σου). Το Huawei με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 430 και 3 GB RAM αποτελεί το ιδανικό κινητό για να λάβει το πρώτο «Χρόνια Πολλά» της νέας χρονιάς.

7. Hoverboard Kawasaki Mini Scooter


Ποια αυτοκίνητα και ποια μηχανάκια; Το συγκεκριμένο πατίνι φιλοδοξεί ν' αποτελέσει τη νέα πρόταση για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Μπορεί να φτάσει μέχρι τα 15 χλμ/ώρα, ενώ με φόρτιση 3 ωρών μπορεί να σε πάει βόλτα ως και 20 χιλιόμετρα.

8. Η λογοτεχνία με απλά λόγια

Φέτος παίρνεις δώρο αυτό το βιβλίο σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την λογοτεχνία, ώστε του χρόνου να ξέρεις ποιο λογοτεχνικό βιβλίο να τους αγοράσεις.

9. Πικάπ Lenco


Για τους λάτρεις του vintage. Φορητό πικάπ-βαλιτσάκι για ν' ακούν τα βινύλια τους όπου κι αν βρίσκονται.

10. FIFA '19

Πρόσεξε σε ποιον θα το δώσεις, γιατί θα φάει τόσο μεγάλο κόλλημα με το FIFA '19 που δύσκολα θα ξαναβγεί από το σπίτι.

11. Razer Holiday Bundle - Gaming Mouse & Keyboard & Mousepad

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για να αλλάξεις επίπεδο στο gaming.