Ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο στο κλειστό γήπεδο «Τae Kwon Do» στο Φάληρο όπου έως και τη Δευτέρα 20 Μαΐου φιλοξενείται το Erotic Art Festival.

Το πιο kinky φεστιβάλ της πόλης επέστρεψε ανανεωμένο και με... άγριες διαθέσεις με σκοπό να απενεχοποιήσει τις πιο τολμηρές σας σκέψεις.

Και φέτος, διεθνούς φήμης erotic models και erotic performers δίνουν το «παρών» αφήνοντας το δικό τους στίγμα στην απόλυτη αυτή ερωτική εμπειρία, σχεδόν από την είσοδο του φεστιβάλ. Πριν φτάσετε στα stages όπου γίνονται τα σόου, θα περιηγηθείτε πρώτα στο μεγάλο μπαζάρ που μεταξύ άλλων περιλάμβάνει sex toys, ερωτικά βοηθήματα και αξεσουάρ, kinky γλυκίσματα, αρωματικά λάδια, καθώς και προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης.
 
Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πραγματοποιείται το Sex Art, το εικαστικό αφιέρωμα του φεστιβάλ όπου παρουσιάζεται έκθεση ζωγραφικής, ψηφιακών εικόνων, γλυπτικής, φωτογραφίας με κύριο θέμα τον ερωτισμό.

Την κεντρική σκηνή του hot φεστιβάλ καταλαμβάνουν για τα μάτια σας μόνο, πάνω 30 international performers ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη, ενώ τους πιο τολμηρούς περιμένει η BDSM Area – εναλλακτικός ερωτισμός με παιχνίδια κυριαρχίας και extreme καταστάσεις σε μία ζώνη αυστηρώς NSFW, η Pornstar Area, όπως και η Prive Area.

Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο εκτός από ψυχαγωγικό θα έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιείται το σεμινάριο Sex Education με τη σεξ και relationship coach, Ειρήνη Χειρδάρη, (All About Sex - Σάββατο 18 και την Κυριακή 19/ 5 στις 15:30 και θα έχει διάρκεια 3 ώρες).

Παράλληλα, για πρώτη φορά το «παρών» δίνει το site ερωτικών ταινιών «X-Hamster Premium», όπως και το site εικονικής πραγματικότητας «VrBangers». Εκεί θα βρείτε και τη νεοσύστατη Τσέχικη εταιρεία παραγωγής «SugarBabes.tv», όπως και τη διάσημη πορνοστάρ Little Caprice και φυσικά το εγχώριο φημισμένο ζευγάρι των πορνοστάρ Inna Innaki και Teo. 

*Credits φωτογραφιών: Reader.gr

Μέρες/Ώρες λειτουργίας
Σάββατο 18/05: 14.00 – 01.00
Κυριακή 19/05: 14.00 – 00.00
Δευτέρα 20/05: 18.00 – 00.00