Τρία χρόνια αισίως κλείνει φέτος το Athens Rum & Whisky Festival «μετακομίζοντας» σε νέο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, με τις «ευλογίες» των Baba Au Rum («World’s 50 Best Bars») και της ελληνικής ομάδας του Diffords Guide («Best Cocktail Writing Publication in the World») κοινό και επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν επιπλέον στις αγαπημένες τους κατηγορίες αποσταγμάτων, με έναν τρόπο σύγχρονο, πρωτοπόρο και κυρίως διασκεδαστικό. Το ρούμι και το ουίσκι που αναμφίβολα αποτελούν δύο από τα δημοφιλέστερα αποστάγματα των καταναλωτών και των bartender μπαίνουν στο μικροσκόπιο ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα την βαθιά τους ιστορία και κληρονομιά, την μοναδικότητα αλλά και τον τρόπο ανάμειξης και απόλαυσής τους.

Στην διάρκεια του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα:

 • δοκιμάσουν διαφορετικά brands σε ρούμι και ουίσκι. 
 • εξερευνήσουν σπάνιες ετικέτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ultra Premium Lounge.
 • μάθουν να φτιάχνουν διάσημα κλασικά κοκτέιλς υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών μέσω της πλατφόρμας του Fun Cocktail Making.
 • μπορούν να επισκεφθούν στον εξωτερικό χώρο του Hilton Athens, δίπλα στην εντυπωσιακή πισίνα, τα 2 pop up bars (ένα whisky bar και ένα rum bar) που θα στηθούν ειδικά για το φεστιβάλ. Εκεί, ορισμένα από τα διασημότερα μπαρ της Ελλάδας και του εξωτερικού θα σερβίρουν σε ειδική τιμή, δικές τους δημιουργίες με ρούμι και ουίσκι. 
 • παρακολουθήσουν σεμινάρια και θα πάρουν μέρος σε γευσιγνωσίες που έχουν διαφοροποιηθεί ώστε να καλύπτουν κάθε επίπεδο.
 • συνομιλήσουν με τους πλέον ειδικούς για το ρούμι, το ουίσκι, και τις κατηγορίες τους.
 • ολοκληρώσουν την γευστική τους δοκιμή και την συνολική τους εμπειρία μαθαίνοντας και συνδυάζοντας το αγαπημένο τους απόσταγμα με πούρο και σοκολάτα.
 • μπορούν αποχωρώντας να αγοράσουν το ρούμι ή το ουίσκι της προτίμησής τους από τον χώρο του Πωλητηρίου.

Σεμινάρια

 1. Whiskeys of the World -Ο Γιώργος Παπαδογούλας κατευθύνει μία γευστική δοκιμή από ουίσκι απ' όλο τον κόσμο.
 2. Rums of the World - Ο Θάνος Προυναρούς κατευθύνει μία γευστική δοκιμή από ρούμια απ' όλο τον κόσμο.

 3. Iconic Baba Au Rum Cocktails - Οι εμβληματικές συνταγές του Baba Au Rum, ενός από τα 50 Καλύτερα Bar του κόσμου! Γευστική δοκιμή, περιγραφή, συστατικά.

 4. Tristan Stephenson: "Whisky: Innovation in Communication" - Ο Tristan Stephenson δεν μας μαθαίνει μόνο του ουίσκι. Μας δείχνει και πώς να το επικοινωνούμε στους πελάτες μας.

Σάββατο και Κυριακή, 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018, 14:00-22:00
Hilton Athens: Αίθουσες Thalia, Λεωφ. Βας. Σοφίας 46, 11528, Αθήνα
Γενική είσοδος την ημέρα του φεστιβάλ: 8 ευρώ / μονοήμερο εισιτήριο, 12 ευρώ / διήμερο εισιτήριο
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, εδώ