Η μέρα ετοιμάζεται σιγά σιγά να φύγει. Ο ήλιος δύει και όλα πέρνουν αυτό το μοναδικό χρυσαφί χρώμα. 

Είναι εκείνη η στιγμή που οι υποχρεώσεις μένουν πίσω. Είναι η δική σου στιγμή. Το golden hour της καθημερινότητάς σου. 

Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε: για να βρεις αυτό που είσαι πραγματικά πρέπει να παρατηρήσεις τι κάνεις μετά το γραφείο, στον ελεύθερο χρόνο σου. Αυτό που επιλέγεις να κάνεις τότε είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις. 

Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη επιλογή από το να αφιερώσεις αυτές τις προσωπικές στιγμές στην αγαπημένη σου παρέα; Στους πραγματικούς φίλους σου που ορίζουν την απόλαυση και τη χαλάρωση;

Εκεί που οι υποχρεώσεις λοιπόν δίνουν τη σκυτάλη στην πραγματική ζωή έρχεται ο μηλίτης να δώσει άλλη γεύση στο καλοκαίρι σου.

Και φυσικά, όχι όποιος και όποιος μηλίτης. Το Strongbow, που είναι ο νούμερο 1 μηλίτης στον κόσμο.

Σε φανταζόμαστε ήδη:

Σενάριο 1: Είσαι στην ταράτσα του πιο ωραίου μπαρ της πόλης, με την παρέα που έχεις επιλέξει και κανονίζεις τις διακοπές σου για τον Αύγουστο με έναν μηλίτη Strongbow ανά χείρας. 

Σενάριο 2: Βαρέθηκες στο σπίτι και βγήκες σε έναν κήπο να διαβάσεις το βιβλίο σου. Δίπλα σου ο μηλίτης Strongbow σε δροσίζει σε κάθε ευκαιρία. 

Σενάριο 3: Θες να περάσεις καλά, να χορέψεις, να τραγουδήσεις, να διασκεδάσεις. Δεν είναι τυχαίο το μότο: Strongbow your day. Ο μηλίτης είναι η επιλογή σου. Δικαίως.

Τι εννοείς δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι ο μηλίτης; Ακόμη να δοκιμάσεις το ποτό της νέας εποχής; 

Ο μηλίτης Strongbow είναι ένα αλκοολούχο, ανθρακούχο ποτό που παράγεται από τη ζύμωση χυμού μήλων. Έχει γλυκιά και δροσιστική γεύση, πλούσια σε φυσικά αρώματα και 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Και τώρα που βρήκες το ποτό που θα σε ταξιδέψει μακριά από τα συνηθισμένα μένει ένα ακόμη βήμα πριν το απολαύσεις.

Να επιλέξεις ανάμεσα στις δύο γεύσεις. 

Strongbow Gold Apple για την απόλυτη γεύση μήλου ή Strongbow Red Berries για το πιο απολαυστικό «πάντρεμα» μήλου και red berries; 

Οι κλασικοί προτιμούν Strongbow Gold Apple, τον χρυσαφένιο μηλίτη με τη γλυκιά, ισορροπημένη γεύση και τις νότες πράσινου μήλου. Οι τολμηροί επιλέγουν Strongbow Red Berries με το κόκκινο χρώμα, τις έντονες νότες ζουμερών κόκκινων φρούτων και την επίγευση μήλου... 

Οι πιο ψαγμένοι όμως επιλέγουν και τα δύο.

Ανάλογα με τη διάθεση, την όρεξη και την ατμόσφαιρα επιλέγουν το Strongbow που θέλουν να απολαύσουν και κάνουν σχέδια για τη ζωή τους.

Η ζωή είναι ωραία. Και η ο προσωπικός χρόνος είναι αυτός που χρειάζεσαι για να πας μπροστά, να γεμίσεις ενέργεια και να πάρεις την απαραίτητη έμπνευση για να προχωρήσεις με δύναμη στο επόμενο βήμα. 

Μια χρυσαφένια, δυνατή εμπειρία γεύσης από κάθε σταγόνα μηλίτη Strongbow μπορεί να μην κάνει πέρα τον γιατρό, αλλά δίνει στη μέρα σου τη γεύση που αναζητάς.

Είτε αυτή είναι Gold Apple είτε Red Berries.