Το Athens Bar Show αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες εκθέσεις του είδους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με συμμετοχή διάσημων bartenders επαγγελματιών του bar.

Η συμμετοχή του ‘The Local Spirit Project’, κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με τον πρωτότυπο σχεδιασμό του περιπτέρου όσο και με τα δροσιστικά και ευφάνταστα cocktails που προσέφερε, έχοντας ως βάση τα premium ελληνικά αποστάγματά: Μονοποικιλιακό Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha.

Η δυναμική και επιτυχημένη παρουσία των premium αυτών αποσταγμάτων έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση που βρίσκουν τα ελληνικά αποστάγματα στο bar, ακολουθώντας την διεθνή τάση του localisation. Η εντοπιότητα, αποτελεί μια παγκόσμια συνεχώς αναπτυσσόμενη τάση τόσο στη γαστρονομία όσο και στο bartending, τοπικά αποστάγματα και συστατικά αξιοποιούνται όλο και περισσότερο από όλα τα μοντέρνα bars ανά τον κόσμο για τη δημιουργία cocktails.

Το ‘The Local Spirit Project’ είναι η ελληνική απάντηση σε αυτή την τάση. Μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την υψηλή ποιότητα και τα μυστικά των ελληνικών αποσταγμάτων με τα τρία premium αποστάγματα. Τρία αποστάγματα που γίνονται αφορμή για τη δημιουργία εξαιρετικών, ευφάνταστων cocktails με ελληνικό χαρακτήρα.

Και φέτος, έδωσε το παρόν στο περίπτερο του ‘The Local Spirit Project’ Ο Διονύσης Πολάτος (Ipitou The Bar), πραγματοποιώντας masterclasses με θέμα τα Local Spirits, με στόχο την προώθησή τους στο bartending κοινό. Παράλληλα, σε όσους παρακολούθησαν τα σεμινάρια δόθηκε η δυνατότητα να δοκιμάσουν πρωτότυπα cocktails με τα τρία premium αποστάγματα.