Το 2020 έφτασε! Αν είσαι και εσύ από εκείνους που λαμβάνουν τώρα τις αποφάσεις τους για τη νέα χρονιά, θα πρέπει να ξέρεις κάτι: Δεν αρκεί να θέσεις τους στόχους σου, αυτό το κάνουν πολλοί, αλλά τελικά λίγοι πετυχαίνουν. Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους. Ένας από τους βασικότερους είναι το γεγονός ότι η εποχή μας παρασύρει και καταλήγουμε να φτιάχνουμε μια μακρά λίστα με πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, με αποτέλεσμα να «χαθούμε» και τελικά να τα αφήσουμε όλα πίσω. 

Μην ανησυχείς όμως, είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε. Το λανσάρισμα του myblu στην Ελλάδα, του νέου ηλεκτρονικού τσιγάρου της Imperial Tobacco Hellas που υπόσχεται το κάτι καλύτερο, μας ενέπνευσε και αποφασίσαμε ότι φέτος οι στόχοι μας θα είναι θεματικοί και συγκεκριμένα, θα σχετίζονται με το μπλε χρώμα.  

Το νέο έτος είναι... μπλε λοιπόν και εμείς σου προτείνουμε 5 επιλογές για νέες, καλύτερες συνήθειες το 2020.

1) Ξεκίνα κολυμβητήριο

Για τους περισσότερους το κολύμπι είναι περισσότερο διασκέδαση, παρά γυμναστική, όμως φέτος ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Εάν ψάχνετε ένα άθλημα το οποίο θα σας βοηθήσει να διατηρείστε σε φόρμα, να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και την εμφάνισή σας, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την κολύμβηση. Είναι μια άσκηση για όλο το σώμα με ελάχιστο κίνδυνο τραυματισμού, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για όλους.

2) Βάλε στη ζωή σου το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu

Αν είσαι ενήλικος καπνιστής, η Imperial Tobacco σου δείχνει τον δρόμο για κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά, αφού σου προσφέρει νέες επιλογές για καλύτερες συνήθειες. Το myblu αποτελεί το μέλλον της αγοράς vape γιατί είναι καινοτόμο, ποιοτικό και εύκολο στη χρήση. Με βάρος μόνο λίγων γραμμαρίων, κομψή εμφάνιση σε πέντε διαθέσιμα χρώματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, μπαταρία που δεν πρόκειται να σε αφήσει στα μισά της ημέρας, αλλά και διαφορετικές γεύσεις (φράουλα, blue ice, βανίλια και tobacco) σε συνδυασμό με την ένταση της νικοτίνης που προτιμάς (0,8% και 1,6% ή και χωρίς νικοτίνη χάρη στη νέα γεύση Blue Ice 0%). To myblu θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου τη νέα χρονιά.

3) Κάνε ανακύκλωση

Θεωρείται δεδομένη πρακτική, όμως δυστυχώς δεν είναι. Φέτος οφείλεις να συμμετέχεις στη διαδικασία της ανακύκλωσης και μάλιστα προσπάθησε να το κάνεις σωστά. Το ήξερες ότι μεγάλη μερίδα των πολιτών δεν γνωρίζει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πετάει στους μπλε κάδους; Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς; Το 2020 θα είναι η χρονιά που θα συμβάλλεις και εσύ με τον σωστό τρόπο στη σωτηρία του πλανήτη, γιατί η αλλαγή είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας.

4) Ταξίδεψε! 

Έρευνες που έχουν γίνει ανά καιρούς δείχνουν ότι ο άνθρωπος είναι πιο χαρούμενος όταν ξοδεύει χρήματα για ταξίδια σε σχέση με όταν ξοδεύει χρήματα για υλικά αγαθά. Σε 10 χρόνια δεν θα θυμάσαι το πανάκριβο τζιν που αγόρασες, αλλά σίγουρα θα θυμάσαι τον καφέ που ήπιες με φόντο το Κολοσσαίο στο ταξίδι που έκανες στη Ρώμη. Και μην ξεχνάς: Η διάρκεια το ταξιδιού δεν έχει τόση σημασία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα Σαββατοκύριακο και καλός προγραμματισμός. 

5) Άρχισε να περπατάς περισσότερο

Το περπάτημα κάνει αποδεδειγμένα καλό τόσο στην υγεία σου, όσο και στο περιβάλλον. Ένας περίπατος στη φύση αποτελεί έναν από τους ευκολότερους τρόπους να επικεντρωθείς στο τώρα και να αδειάσεις το μυαλό σου από το καθημερινό στρες, ενώ παράλληλα πρόκειται για μια πολύ καλή άσκηση για όλο το σώμα. Επίσης, πέρα από τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό σου, το περπάτημα κάνει καλό και στο περιβάλλον, καθώς περπατώντας συμβάλλεις στον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τα μέσα μεταφοράς.